Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skradzione Konto!

KaczoWory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Witam napisałem ten temat , ponieważ chce się poradzić was. Okradli mi konto na metin2 server DiamondMt2 konto warte 600 + zł.

Nie wiem co zrobić , administracja nie pomaga. Pomocy co w takiej sytuacji mam zrobić za dobra rade dam lajki ile sie da.

Ekwipunek był unikatowy najlepsze na serverze. ; )

Opublikowano

wiesz moje konto było cenne na tym serverze kazdy chciał moje eq , ludzi probowali sie wbijac na moje konto aż się udało.

Nie wiem czy isć z tym na policje.

Opublikowano

Próbowali się ci wbijać na konto jeżeli twoje hasło miało np 6 znaków litery i cyfry to zajęło by im to dwa lata a administracja na diamond to za przeproszeniem idio.. i mend itd. więc jeżeli się chwaliłeś eq to ci konto usunęli (zmienili hasło w bazie i papa)

aa.png

Opublikowano

Nie dostaniesz. Możesz iść ale wątpie aby Ci pomogli prędzej Cię wyśmieją. Ale ten kto Cię okradł może mieć nieźle przesrane jak Policja się za to złapie. Z tego co mi wiadomo jest kara do 5 lat więzienia, aczkolwiek nie wiem czy to prawda.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Na privie administracja nie ponosi odpowiedzialności za skradzione konta, żadnego odszkodowania nie będzie bo to priv!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak by to był pl, to mógłbyś iść na policje ale to tylko priv. Po drugie 600zł za konto na privie weź się nie ośmieszaj :)

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

nie nie to ziomek mnie ojebał jakis pojde na policje dostane odszkodowanie

policja ma wyje*** na takie sprawy i na przyszłość wymyśl jakieś trudne hasła z dużymi i małymi literami i cyframi a co do konta to nic nie zrobisz musisz się pogodzić z tym

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Nie mów ze Policja ma wyjebane, ponieważ pomogą mu, jeśli dojdą do osoby zostanie oskarzony.

Jeśli było to włamanie do serwera, bazy - Administracja będzie musiała sprawdzić IP czy było konto korystane z innego IP, po IP dojdą do oskarżonego , i on zostanie oskarżony - Po przez Policje Internetową, która tym się zajmuję.

Jeśli ktoś znał twoje dane do konta - Nikt ci nie pomoże.

Jeśli miał ktoś - Ale Cię okradł, przytrzymał eq - Owszem możesz go oskarżyć - Była już taka sprawa ze typ przetrzymał staleczke na Metin2 PL - Wartą też trochę, sprawa była w sądzie, w sądzie dopiero speniał i oddał (Bym do tego zmuszony, ale sam proponował ze odda - Znajdziesz to na internecie z źródła youtube,kradzież konta,eq nie pamiętam, może i na profilu FuBu)

Ale tak jak mówię, jeśli ktoś znał dane nikt Ci nie pomoże, jedynie namówienie złodzieja aby Ci oddał.

Support teraz Ci nie pomoże.

Zalecane też jest długie hasło - Ale tak po prostu sobie wpisywać nikt nie mógł i zalogować się --- Chyba ze ktoś znał login a hasło było np. 123456 .

Nie mówcie mi ze nie mogła to byś sprawa hakerska, bo po przez dobre programy, nie zabezpieczoną baze, można do wszystkiego dojść, uwierzcie mi.

Nie wiem jak jest w przypadku DiamondMt2

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Pójdziesz na policje to zrobią 2 rzeczy:

1.powiedzą ze nic nie da sie zrobić

2,Jak bedzie im sie nudzic to zamkną serwer bo prywatne metiny sa nielegalne.Z tego co mi wiadomo to tylko Balmora i Shenzu maja/mialy licencję.

nanicz.png

Opublikowano

Chłopie na policje ... weź na serwerze konto może być warte max 100 zł a ty pierdo*** że 600zł głowa cb nie boli za 600 zł kupisz sobie dedyka i zajebisty serwer postawisz pzdr. dla cb człowieku po co pisałeś tak wgl ten temat tylko ludzie moga cb przez to wyśmiać ...

Daj Plusa +

8fedbb6ee3a5b216525d65d3de2db571.gif?13319796891409sex.png

Opublikowano

Nic mu nie zrobią bo jest to prywatny - nielegalny serwer metina.

No chyba, że zajebał Ci też e-maila to wtedy możesz coś próbować działać na policji

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...