Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki serwer mi polecacie ?

Migotkaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałabym zagrać na pirvie LC xP Tyle że nie wiem na jakim , jaki mi polecacie , i czy istnieje możliwość żeby ktoś mi na tym privie pomagał xD

Prosze o szybkie odpowiedzi xP

Opublikowano

Zależy czego oczekujesz. ;D Bo ile privów tyle możliwości. Ja teraz gram na LCGenericName01 i jest bardzo fajnie. xD

To jest ep1?

Opublikowano

Zależy czego oczekujesz. ;D Bo ile privów tyle możliwości. Ja teraz gram na LCGenericName01 i jest bardzo fajnie. xD

Pomożesz mi z tym ?

Jak chce się zalogować , to pisze Invalid Password , a zarejestrowałam się i zobaczyłam na maila i nic nie było x3 Nie ogarniam , Jak możez to pomóż ;D

Opublikowano

Pomożesz mi z tym ?

Jak chce się zalogować , to pisze Invalid Password , a zarejestrowałam się i zobaczyłam na maila i nic nie było x3 Nie ogarniam , Jak możesz to pomóż ;D

// Nie pisz posta pod postem - zielinskipawel4

Opublikowano

Więc tak - logujesz się na maila, na którym masz konto. Tam Ci przysłali nowe hasło, ponieważ ktoś coś szperał u nich i musieli naprawiać. Hasło później możesz na stronie normalnie zmienić, ale chyba na razie nie działa. : ) Jeżeli założyłaś konto +/- dwa dni temu może załapałaś się na darmowe 1000 cashu w ramach rekompensaty za nie działający serwer to by Ci pomogło na starcie. Generalnie zapraszam do Loners - fajna gildia. ;p Mój nick w grze to Nicorette więc jak coś to pisz (siedzę na ch1 i ch2).

Opublikowano

siema miyoshi to ja diabelzrodu zapomnij ze mozna tera wejsc 20% graczy siedzi a nie chce pomoc bo pisze na chacie ze abys mogl grac musisz poczekac 2dni na admina

Omg .. ;x

Opublikowano

a propo pomocy to jak nic ci nie przychodzi to znaczy ze masz juz konto mi tez nie nie przyszlo a ,,Grałem'' a jak sie logujesz i masz zle haslo to ich sprawka to jest

Ja nigdy na tym nie grałam ..

Opublikowano

Jeśli nie możesz zacząć na tamtym to ja ci polecam 777LC. Ja już tam grałem i mam zamiar zacząć znowu. Dzisiaj chyba pobiorę i bd grał. Jak chcesz to ci pomogę.

Jak coś to pisz na gg : 38527464

Strona servera:

http://www.777lastchaos.to/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...