Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KolliCraft[FB][Dedyk][No-wl][No-Premium][10 Slotow][Szukamy Moderatorow i Adminow][Mily HeadAdmin]

finemine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=kollicraft

Szukam ludzi do pomocy w budowie miasta. Dam za to odpowiednia range

:)

ZMIANA IP!

ZA PROSZENIE O ADMINA DOSTAJE SIE BAN!

Typ: Freebulid

Adres IP: 79.133.201.93:28989

Status: status.png?ip=79.133.201.93&port=28989

informacje.png

Sloty: 10

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

HypnoticMan[HeadAdmin]

Szukam[Moderatora]

Szukam[Moderatora

Szukam[Admina]

Szukam[Admina]

pluginy.png

Moje pliczki <3

plugpng_rnxqqwh.png

inne.png

Na serwerze mozliwosc kupna vip za sms! Daje on: Tryb gry na Creative, range, 500 zlotych na serwerze, 5 cuboidow

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

Wbijac! Polecam!

Ludzie, ogarnijcie sie troche. Wbijacie na serwer i mowicie: Ej, ty! Daj mi Moderatora/Admina znam komendy! Wyobrazacie sobie sytuacje ze ktos wbije na twoj serwer i chce od razu moderatora? Ledwo co sie wbije na serwer, nie przeczyta regulaminu, nie obczai co jest grane i od razu zebra sie o moda? Troche myslenia ludzie. Wiec jest tak:

Osoba ktora ma premium moze byc moderatorem/adminem gdy juz 1 dzien bedzie grac. Osoba bez premium musi grac 2 dni. Poniewaz osoby bez premium (piraci) to wiekszosc dzieci i nie do konca sa ogarnieci. Zeby byc w teamie trzeba byc ogarnietym. Normalnym czlowiekiem. Wiec jesli to czytacie, pomyslcie jaki wy przyklad dajecie innym graczom? Wstyd i hańba. Nasz serwer juz niedlugo padnie a wy od razu z takim nieogarnieciem, nietolerancja, i bez szacunku do innych osob? Przemyslcie to sobie.

Pozdrawiam,

FineMine.

Za to mozna dostac bana. Jesli sie spami tym

I dlatego ze ktos szuka moderatora/admina to nie znaczy ze mozna wbic na serwa i mowic ze sie zna komendy itp

:D

cb6435461e3a7c13f90c4db36d8c10e2.gif?1332754697
Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie sie troche. Wbijacie na serwer i mowicie: Ej, ty! Daj mi Moderatora/Admina znam komendy! Wyobrazacie sobie sytuacje ze ktos wbije na twoj serwer i chce od razu moderatora? Ledwo co sie wbije na serwer, nie przeczyta regulaminu, nie obczai co jest grane i od razu zebra sie o moda? Troche myslenia ludzie. Wiec jest tak:

Osoba ktora ma premium moze byc moderatorem/adminem gdy juz 1 dzien bedzie grac. Osoba bez premium musi grac 2 dni. Poniewaz osoby bez premium (piraci) to wiekszosc dzieci i nie do konca sa ogarnieci. Zeby byc w teamie trzeba byc ogarnietym. Normalnym czlowiekiem. Wiec jesli to czytacie, pomyslcie jaki wy przyklad dajecie innym graczom? Wstyd i hańba. Nasz serwer juz niedlugo padnie a wy od razu z takim nieogarnieciem, nietolerancja, i bez szacunku do innych osob? Przemyslcie to sobie.

Pozdrawiam,

FineMine.

I dlatego ze ktos szuka moderatora/admina to nie znaczy ze mozna wbic na serwa i mowic ze sie zna komendy itp :D

Za to mozna dostac bana. Jesli sie spami tym

Opublikowano

NICK W GRZE : DEVILL

WESZLEM NA SERWER PISZE W OPISIE ZE SZUKASZ MODERATORA I ADMINA WCHODZE NA SERWER I MOWIE : MOGE ADMINA MAM DOSWIADCZENIE. MOGE PLACIC SKLADKI ITD... ASZ TU NAGLE BAN ZA TO ZE PRZECZYTALEM REGULAMIN !!! A PO 2 ZA TO ZE SIE SPYTALEM CZY MOGE ADMINA BO MAM DOSWIADCZENIE.... POJE..NY SERWER NIE WCHODZIC ZROBIE EDITA JEZELI ODBANUJE MNIE H@ ADMIN SERWERA :) :)

NIE WCHODZIC RADZE

P.S: NIE SPAMILEM ZE CHCEM ADMINA

Opublikowano

Hahahahaha . Śmieszny serwer . Dostajesz bana za komentarze w stosunku do rozwoju . Serwer się wgl nie rozwija . To kompletna klapa . I jeszcze mówi że to zapowiedź . Zobaczcie sobie rekrutację. 1 dni Premium, 2 dni bez . To już jest przesada . Pewnie myśli że dziecko nie może sobie Premium kupić. Jeśli ktoś nie ma Premium od razu jest gorszy ?. Nie polecam . :)

Opublikowano

NICK W GRZE : DEVILL

WESZLEM NA SERWER PISZE W OPISIE ZE SZUKASZ MODERATORA I ADMINA WCHODZE NA SERWER I MOWIE : MOGE ADMINA MAM DOSWIADCZENIE. MOGE PLACIC SKLADKI ITD... ASZ TU NAGLE BAN ZA TO ZE PRZECZYTALEM REGULAMIN !!! A PO 2 ZA TO ZE SIE SPYTALEM CZY MOGE ADMINA BO MAM DOSWIADCZENIE.... POJE..NY SERWER NIE WCHODZIC ZROBIE EDITA JEZELI ODBANUJE MNIE H@ ADMIN SERWERA :) :)

NIE WCHODZIC RADZE

P.S: NIE SPAMILEM ZE CHCEM ADMINA

Ogarnij czlowieku.. Przeczytaj reklame do konca na koncu cos o tym pisze ^^ Ogarnij takze ortografie. I nic nie mowiles ze bedziesz placil skladki -.-

Nie polecam admin nic nie robi. Mysli ze na serwer wejda ludzie jak ma zbudowany tylko spawn kompletne dno

Hahahahaha . Śmieszny serwer . Dostajesz bana za komentarze w stosunku do rozwoju . Serwer się wgl nie rozwija . To kompletna klapa . I jeszcze mówi że to zapowiedź . Zobaczcie sobie rekrutację. 1 dni Premium, 2 dni bez . To już jest przesada . Pewnie myśli że dziecko nie może sobie Premium kupić. Jeśli ktoś nie ma Premium od razu jest gorszy ?. Nie polecam . :)

Levenhart.. Jak weszles na serwer od razu slyszalem uwagi twoje ... A pokikis mozesz mi dac twoj nick? Moi moderatorzy nie wbili. Ja jestem od hostowania serwera, od budowania tez ale przewaznie modzi od budowania.

Leven, Notch robil minecrafta po to zeby grac za darmo i nie kupywac go? Czy po to zeby zarobic? ;) Musi byc jakas kara za to ze nie kupilo sie premium -.-

Piracki minecraft jest zrobiony do testowania gry, a nie do ciaglego grania.

Opublikowano

Serwer nie jest taki jak wy myslicie na gorze ... Szukamy moderatorow i ciagle rozwijamy serwer, wiec jesli sie nie podoba nie grajcie

Uzytkownik dam4rus2 spami o moderatora, czy to jest ogarniecie wedlug was? Ja go kickam i mowie ze rekrutacja jest na forum a on wbija i znowu prosi o moderatora. Ludzie...

Opublikowano

Gracz Koksik222 okazal sie wielka bezczelnoscia, i jeszcze mi moze powiecie ze mam kazdemu dac opa? ;) I jeszcze szantazuje ze jesli nie dam opa to napisze cos zlego na mpc ^^ Ludzie... Kiedys byl taki madry narod a teraz od komputerow wam sie w glowie przewraca... Oto screen: ssusssuss_rnehwaq.png

Ja jestem HypnoticMan a on to koksik222

Opublikowano

Serw padl. Dziekuje wszystkim za to jak do mnie sie odzywaliscie ... Przemysle to czy serwa jeszcze oplacic bo dla ludzi takich to niezbyt przyjemne -.-

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

ja zara wbije mam nadzieje ze bendziesz bendzie chail rekrutajce i znam sie na all i bende wplacal ale ile????max1000zl bo zarabiam 3490 zl na miech

nawet nie dziala zal mi cie i tego admina drugiego to najgorszy serwer Świata Żal ten serw jest do dupy (nawet nie dziala)

DEBIL OGAR SERWA POTEM RESZTA :P

OGAR TEGO SERVA SAME DZIECI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...