Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hmm kogo by tu kupić za 3150 IP

SzarySzczur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 3150 IP

Zależy mi na: Dmg oraz dynamiczności

Preferuję: Hmm myślałem nad Pantheonem... Co do postaci którymi gram to : Lulu, Master Yi, KogMaw, Lee sin, Twitch, Dr mundo, Alistar, Blitzrank, Kennen, Nocturne, Olaf, Shaco to są postacie którymi mi się dobrze gra i ogarniam. Co do run mam zrobione tylko pod AD pod AP będę dopiero składał.

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

Xin ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Jeżeli chodzi do zadawanie wiekszych obrazen i ucieczki.. to:

AP: Nidalee, akali, kata... Tymi postaciami masz swietne ucieczki i wielki DMG

AD: Xin Zhao.. Moim zdaniem słaba ucieczka.. hmm tyle za 3150.. może byc jeszcze Corki ucieczka dobra i Przyjemny DMG..

Za więcej IP polecam: Irelia.. Fiora..ta postac jest straszna na solo top.. Za duzo A.dmg ze skila W + blok (260dmg) + 2 dojscia + 120Atk.spd z E i jej piekny R Postrach między AD/AP care..

Dynamika i DMG swietnia będzie Vayne... Talon(szybkie dojscie, silence i DMG) Minusem tych postaci jest niski poziom HP, a bawiac sie w tymi postaciami w HP nie bedziemy juz robic postrachu, poniewaz naszym celem jest zadawanie ogromnych DMG w krotkim czasie...

Jest jeszcze sporo postaci godnych uwagi!

Opublikowano

A co ty na Olafa ?

Jest bardzo wytrzymały, dmg spore wali.

Ogółem bardzo łatwy do ogarnięcia champion i bardzo skuteczny, dobra jungla.

Opublikowano

pantheon do jungli dobry. Może wybitnie szybki w junglowaniu nie jest, ale ma best ganki ze swoim op stunem i dzidą z wielkim dmg w early. W late z E wali 800-1000dmg i do tego super pasyw przeciw gp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...