Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka broń ;)

Nemesix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko. ;) Mam do was pytanko - mianowicie, jaka broń jest najbardziej zbliżona statami do TAR-21 Camo (ta broń którą dostaje się na bodajże 2lv)?? Ponieważ chciałbym sobie podobną kupić. Posiadam do wydania 4,200NX, ma być ona na minimum 7dni. Co sądzicie o L85A1 MOD?? Jest ta broń podobna do TAR'a??

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Tylko że w CA trzeba wydać ok. 20zł, by mieć broń na tylko 7dni :( To już WR ma lepsze ceny :unsure:

86506195548292095751.png

Opublikowano

Kup sobie CZ805 :D

Powinna ci pasować :P

Jedyna wada to nie ma lunety, ani colimatora :/

@DOWN

G36 ma małe DMG?? 3 HITY i koleś z lightem leży. Na dodatek ta broń jest za gp, a nie nx !!

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Piecu - co ty pierdolisz :D Takim TAR'em mi się śmigało, a obecnie przy M4A1 tylko K/D spada :( Znów G36 ma dla mnie za małe DMG :P

86506195548292095751.png

Opublikowano

Magiczna broń jak M6A2 SRT Ci powinna przypasować ;D

G3 ??

Bardzo mało znana broń , nigdy jej w łapach nie miałem ;/

EXPmIpC.gif

Specjalista
Opublikowano

z tych z nx to fajne jest właśnie L85A1 MOD oraz XM8 (ulepszona wersja G36)

ale raczej bym obstawał przy L85, jeżeli nie chcesz tracić kasy, i żeby wyszło ekonomicznie to uzbieraj na 25k nx i kup to na perma

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Zobacz sobie broń M14 SE, jest to AR, ale scope ma jak snajpa i jest bardzo celna, bardzo dobrze sprawdza się jako broń snajperska na roomach z ustawieniem no sniper rifles.

MK 14 MOD 0, kolejna świetna broń, dość niedawno ją wprowadzili, polecam wypróbować.

Opublikowano

Ostatnio myslalem ze najlepszymi broniami sa M4A1 i G36 Valky a z snajp l96a1 AW ale teraz pykam z ak-47 i to jest kosa 3 hity koles lezy banie wchodza masakrycznie celne jak gietka tylko mniejszy zoom jak dal mnie ak najlpeszy ale co do topicka to bron jest podobna tylko troche duzo ekranu zaslania a jedyne co w niej najlpesze to celownik ;)

-Ushio.png
Opublikowano

Hmm, nie mam tyle NX, aby wyprobowac wszystkie wasze bronie. Upewniłem się co do L85A1 MOD. Dzieki ;)

Perm odpada, ponieważ jeśli chciałbym doładowywać NX po 30zł miesięcznie, to bym musiał zbierać aż 5 miesięcy Jest jakieś inne wyjście?? :(

PS. Kupiłem L85A1 MOD na jeden dzień, i jest ta broń cudna. Na dalekie odległości Head Shoty lecą aż miło <3

86506195548292095751.png

Bywalec
Opublikowano

Pierwszy miłośnik TARa jakiego widzę :D

Polecam bronie z seri AK, L85A1 Mod jest troche dziwna według mnie, może g36e, ACR Sandfire, AUG A3, XM8

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Już za późno, kupiłem L85A1 MOD :D Perm odpada, ponieważ jeśli chciałbym doładowywać NX po 30zł miesięcznie, to bym musiał zbierać aż 5 miesięcy Jest jakieś inne wyjście?? :(

86506195548292095751.png

Opublikowano

@UP

Nie ma innego wyjścia, niestety nie mamy Free NX jak amerykanie :( Może się kiedyś doczekamy -.-

Opublikowano

Free NX?? Możesz jaśniej?? :P

86506195548292095751.png

Opublikowano

Free NX?? Możesz jaśniej?? :P

Chodzi o to, że w CA NA jest możliwość wypełniania ankiet, za które dostajemy NX, ale u nas tego nie będzie, może kiedyś w przyszłości, ale mało prawdopodobne.

Opublikowano

Tu się nie robi już mnóstwo offtopu ??

Nie lepiej zamknąć ten temat ??

@2x Down

Czy ty jesteś ślepy, że on już kupił ??

Jak dla mnie powinien dostać +5%...

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano
Jest jakieś inne wyjście??

Praca ;D

Ulotki , czy jakieś tam dorywcze pierdoły ;D

Jeżeli tak bardzo Ci zależy na NX , możesz trochę zdrowia na to poświęcić ;D

A tak wgl. wszelakie darmowe NX odpadają , szkoda konta na to.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Polecam ci M4A1 kup na dłuższy czas za GP i ulepsz sobie na fulla w Gun emporium i broń cacuszko.

1jOKb.png

31582.png

Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili,

pokaż że się mylili,

nie czekaj ani chwili dłużej...

1284282093u138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...