Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] KW-1s

LCownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać ile średnio zarabia, czy więcej niż KW?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Zarabia więcej, ale koszty naprawy są tak duże, że spokojnie można powiedzieć, iż KW zarabia duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...żo więcej

Opublikowano

#UP z 122 ciężko na + nie wyjść o ile stockowa lufa i jej następcy nie urzekają dmg to kilka strzałów z 122 daje pewny zarobek.

Opublikowano

Kilka strzałów z działa 122mm daje raczej pewną stratę. Pociski do tego działa kosztują fortunę, a jak się nie trafi (co z celnością tego działa nie jest trudne) to jeszcze więcej hajsu leci. Duży kaliber działa nie sprzyja zarobkom.

Opublikowano

Jeżeli mi zafundujesz to nie widzę niczego przeciwko. Co do tematu to KW raczej zarabia więcej. Po pierwsze trafia do lepszych bitew, a po drugie ma mniejsze koszty napraw.

Też nie chodzi tutaj o to czy się wyjdzie na plus, czy na minus, bo na plus to i ja czasami wychodzę tygrysem II bez premium, ale to którym czołgiem się więcej zarabia. Powszechna i przeważnie słuszna opinia głosi, że najlepiej zarabiające czołgi (nie premiumowe) są z tieru V i tutaj raczej nie ma od niej odstępstwa. :)

Opublikowano

Jeżeli mi zafundujesz to nie widzę niczego przeciwko. Co do tematu to KW raczej zarabia więcej. Po pierwsze trafia do lepszych bitew, a po drugie ma mniejsze koszty napraw.

Też nie chodzi tutaj o to czy się wyjdzie na plus, czy na minus, bo na plus to i ja czasami wychodzę tygrysem II bez premium, ale to którym czołgiem się więcej zarabia. Powszechna i przeważnie słuszna opinia głosi, że najlepiej zarabiające czołgi (nie premiumowe) są z tieru V i tutaj raczej nie ma od niej odstępstwa. :)

Mi gienialnie zarabia sie T29 i rozgrywka jest przyjemniejsza niż radzieckimi mułami

Opublikowano

#UP z 122 ciężko na + nie wyjść o ile stockowa lufa i jej następcy nie urzekają dmg to kilka strzałów z 122 daje pewny zarobek.

Kilka strzałów z działa 122mm daje raczej pewną stratę. Pociski do tego działa kosztują fortunę, a jak się nie trafi (co z celnością tego działa nie jest trudne) to jeszcze więcej hajsu leci. Duży kaliber działa nie sprzyja zarobkom.

Patrzyłem ze swojej perspektywy, ja zawsze na + wychodziłem.

Opublikowano

Mi najlepiej zarabia się VI tierem. Mam na myśli M4A3E8. Czołg wymiata, jak dobrze mi pujdzie to zarabiam nawet 25k za bitwę! Dodam, że tym czołgiem nie jest to żaden wybitny wynik.

Opublikowano

Gram IS'em od około 2 miesięcy i bitwy są stratne tylko wtedy gdy się ginie + wywala w kosmos masę pocisków (122mm). Tak to zawsze wychodzi na lekki +, chyba że na naprawę schodzi 0, to wtedy zarobek jest o wiele większy. (nie gram z premium). KW-1S z 122mm jeszcze rzadziej wychodził na -, ale to również zależy od gry.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

dzięki za wypowiedzi chłopaki :)

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...