Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawa z dezodorantem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj z kuzynem gralismy w cod-a przegrany mial spryskac sobie reke dezodorantem przez okolo 20 sekund

przegralem kuzyn mi spryskal az reka byla twarda w tym miejscu.Mialem tylko siniaka lecz dzisiaj mam siniaka i wyjebany w kosmom pecherzyk wiecie o co kaman ? mam go przebic ? dodam ze on ciagle rosnie

Opublikowano

nie pomagasz

nie pomagam bo trza bylo nie bawic sie w jakies durne zakłady .. wypad do lekarza albo przebij ...

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

huhuhu, ja jak sobie dezodorantem tak zrobiłem przez 5 sekund to ślad na ręce mam już ponad rok :)

Miłej zabawy, na twoim miejscu udał bym się do specjalisty.

Opublikowano

huhuhu, ja jak sobie dezodorantem tak zrobiłem przez 5 sekund to ślad na ręce mam już ponad rok :)

Miłej zabawy, na twoim miejscu udał bym się do specjalisty.

Jebac opuchlizne ten babel mnie wkurwia dzisiaj wieczorek go przebije ... zobaczyy co sie stanie

slad wyglada jakby mi ktos malinke zrobil

Opublikowano

Ale trol ...

@ 2Up Czy to moze byc naprawde tak bardzo grozne ?

Nie wiadomo , lekarz to oceni.

Ale radzę iść do dermatologa.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Zadzwoniłem do kumpla się spytać czy został mu ślad bo nigdy się oto nie pytałem, odpowiedział że ma ślad i to b duży, a to było tylko 5 sek ;]

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Nie wiadomo , lekarz to oceni.

Ale radzę iść do dermatologa.

Odpada... Pojde do mamy i powiem ze bawilem sie dezodorantem i jakos niefortunnie zrobil mi sie siniak z babelkiem ?

Musze sam sobie z tym poradzic

Opublikowano

Stary, idź z tym póki możesz , ponieważ tego będziesz żałował do końca życia. mam Ci pokazać zdjęcie jak to wygląda u kumpla ? on to ma na ręce więc nie chodzi często w podkoszulku bo się wstydzi.

Rozwalisz to, pęknie Ci i zostanie duża plama, będzie to wyglądało jak poparzenie. a to że się wstydzisz to " OMG " , ja musiałem pokazać penisa przy lekarce bo dziwne " coś " urosło mi w kroku . Jakoś się nie wstydziłem bo to jej praca.

Opublikowano

Tydzień i może być za późno, robisz to na własna rękę. tylko proszę Cie żebyś nie pisał tematu jak pozbyć się plamy na ciele.

Tyle ode mnie, napisałem Ci tylko z doświadczenia mojego kumpla.

Pozdrawiam.

Opublikowano

masz poparzenie 2 stopnia, bombelek jest wypełniony osoczem, nie przebijaj go on ci tam coś regeneruje, jeżeli minęło 48h a ty możesz normalnie ruszać ręką to niema gdzie do lekarza się pchać

siniaka masz w skutek popękania naczyń krwionośnych

możesz przemywać szarym mydłem, ew. gaze przykładać z czymś do odkarzania(jeżeli przebiłeś bombla -.-)

Opublikowano

masz poparzenie 2 stopnia, bombelek jest wypełniony osoczem, nie przebijaj go on ci tam coś regeneruje, jeżeli minęło 48h a ty możesz normalnie ruszać ręką to niema gdzie do lekarza się pchać

siniaka masz w skutek popękania naczyń krwionośnych

możesz przemywać szarym mydłem, ew. gaze przykładać z czymś do odkarzania(jeżeli przebiłeś bombla -.-)

Kurde jutro mam w-f ;/ kiedys na wakacjach mialem na plecach takie bable ...

A jakos da sie spuscic z nich powietrze zeby nie byly takie napompowane ?

Opublikowano

Chłopie, ale ty masz problemy ... Weź sobie idź do lekarza, choćby rodzinnego, on najpewniej da Ci skierowanie do specjalisty, bierzesz skierowanie i idziesz samemu... rodzic nie musi nawet o tym wiedzieć (przynajmniej u mnie ;P)

2xUP

Słuchało się na biologii no nie ? :D

Ja jeszcze pamiętam już technikum ;D

Opublikowano

@up

rocznik 96, i mamy jakiś chujowy przedmiot, a suka wredna i akurat mamy o tym temat

jak go spompujesz(całe osocze wywalisz) to ten bobel ci się rozwali(wiem to z wlasnego doświadczenia) + nieprzyjemne pieczenie, a jak zakażenie dojdzie to dopiero będzie beka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...