Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2Bob 1.1.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all mam duży problem kiedy konfiguruje bota wpisuje wnim pasy do gry wybieram ch i wgl klikam opcje reconfigure bot i wyskakuje komunikat (link do ss ) i potem bot się wyłącza i musze wszystko od nowa robic .Jesli to wazne mam windows xp 32bit

http://imageshack.us/photo/my-images/687/m2bot.jpg/

WOJOWNIK BODY 90 LV I ROSNIE ;)

Serwer PandoraMT2 (zaczynam ;d)

Jak pomogłem daj Like ;)

Jak Ci zaszkodzilem nie daaaawaj niiiiic ^^

Opublikowano

Nie klikasz reconfigure. Wystarczy że po wpisaniu pasów itd naciśniesz krzyżyk w tym okienku. Wszystko się zapisze, a ty bd mógł nacisnąć start.

Opublikowano

Wybierz numer postaci (od 0 do 3) i polu gdzie wybierasz CH, wpisz tylko jedną cyfrę (od 1 do 4). A serwery są zawsze o jeden do tyłu. Czyli jak wpiszesz 26, to będzie 25.

Opublikowano

Teraz mam inny problem po sekundzie w bocie znika mi ta mapka taka z hackami i wgl;/ a poprzedni problem został rozwiązany

Jak pomogłem daj Like ;)

Opublikowano

pobierasz wersje 1.1.2 oraz 1.1.3 z wersji 1.1.3 kopiujesz plik M2Bod1.1.3.exe do folderu z wersja 1.1.2 calosc wklejasz do folderu z metinem odpalasz bota i po zalogowaniu do gry po chwili pokaze ci sie okienko z z mapka i wszystkimi funkcjami.

moze troche chaotycznie ale mam nadzieje ze zrozumiesz, lap filmik na YT tam dokladniej to wytlumaczone.

http://www.youtube.com/watch?v=tIxiSPbLERg

zrob tak jak na filmie tylko te pliki wszystkie wrzuc do folderu z metinem, mi na XP pomoglo

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Tape już sciagam i sprawdzam i napisze co i jak

Jak pomogłem daj Like ;)

Opublikowano

Może nie wszyscy wiedzą, ale w m2bob jest wirus! Radzę nie ściągać, jak ktoś nie wierzy to zapraszam na stronkę MPC Forum na fb. Wirus przejmuje władze nad komputerem, nie można otworzyć MPC itp. ...

Opublikowano

@up

Nie przejmuje władzy nad komputerem tylko blokuje dostęp do niektórych stron. jest tut jak odblokować mpc.

Ja nigdy nie miałem problemow z kompem przez jakiegokolwiek bota pobranego własnie z MPCForum, tak samo M2Bob nic w kompie mi nie namieszał ;) a jak tobie coś się popsuło to na pewno nie jest to wina bota, trzeba dbać o system i sprzęt a nie ściągać co popadnie i zwalac winę na bota nad którym 2 osoby musiały ciężko pracować i udostępnili go za free, powinieneś się cieszyć a nie narzekać .

Pozdro!.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

a wkleiles wersje 1.1.2 z plikiem .exe z wersji 1.1.3 do metina ?? dodam ze metin powinien byc spatchowany i ztorentowany do najnowszej wersji najlepiej czysty bez blokady HS'a choc mi dziala rowniez z KMRmodem

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Wpisuje id, login haslo CH slot itp, daje start i pisze login in... i sie laduje a gra sie sie wlacza itp mam (win 7)

Opublikowano

Wpisuje id, login haslo CH slot itp, daje start i pisze login in... i sie laduje a gra sie sie wlacza itp mam (win 7)

moze tak jasniej ??

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

zrob tak jak na filmie i uruchamiaj bota jako administrator ( nie wiem jak to dokładnie się robi ale PPM na plik .exe od bota > uruchom jako administrator )

http://www.youtube.com/watch?v=tIxiSPbLERg

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...