Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Stare konto.

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wspomniałem już wyżej mam problem.

Mam stare konto które zostało założone przed wprowadzeniem g1 itd.

Mam tam już troche lvla wbitego więc postanowiłem grać ponownie tym kontem.

I tutaj rodzi się problem.

Myślałem że konto nie jest przydzielone do żadnego innego więc chciałem przydzielić je do nowego.

I tu jest pies pogrzebany, bo jak się okazało konto to jest już gdzieś przydzielone a ja kompletnie nie mam pojęcia gdzie.

Czy jest jakaś możliwosć sprawdzenia do jakiego konta g1 jest przydzielony dany acc z wr albo chociaż sprawdzenie na jakim mailu ?

Albo czy istnieje możliwość przeniesienia tego konta z gry na inne konto na g1?

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Jedyne co mogę tutaj zaproponować to napisanie ticketa do G1 i módl się, żeby mieli dobry humor.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dlaczego nie da ? Warto spróbować , nie od razu znajdzie się sposób jeśli nie uda się za pośrednictwem G1 , pomyślimy nad czymś innym .

Kto nie podejmuje prób , ten nic nie ma ;)

Opublikowano

Jeżeli masz pod-konto i do niego masz pasy, nie możesz wejść na stronę (jedynie do gry). Skoro nie pamiętasz maila, musisz znać passy do konta głownego Inaczej nie sprawdzisz jaka jest nazwa do tego drugiego konta, nie mówiąc już o haśle. Jedyna droga to napisanie do nich ticketa, w którym dokładnie opiszesz sytuacje i podasz jak najwięcej danych.

Podsumowując: Nie zdobędziesz w żaden inny sposób szczegółów dotyczących twojego konta, bez dostępu na nie. W innym wypadku równie dobrze Ja czy ktokolwiek inny mógłby to zrobić.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...