Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Minecraft

JodaMinecraft

Minecratf  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dzia? archiwum powinien by? dodany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w nocy przyszła mi super myśl do głowy co wy nato aby dodać do Minecraft poddział Archiwum i tam poddziały 1.0 i 1.1 i 1.2.3 i Inne

Do tych działów kierowalibyśmy tematy o starych wersjach czyli np

[Mod] ToManyItems 1.1 żeby niestał w modingu i żeby się niezmarnował przekierowalibyśmy go do 1.1 :D Po 1 ułatwi to użytkowniką szukanie :D Po 2 zmniejszy liczbe tematów w moddingu :D

Wypowiedcie się na ten temat :D

Przepraszam za ort pisze z telefonu :D

Opublikowano

Z tego co mi RMCF mówił, to Archiwa będą wywalona, a ich zawartość pójdzie do głównego działu.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Archiwum w mc jest zbędne ostatni temat tam ? Koniuha z konkursem a to było jeszcze jak ja miałem kida czyli dawno

NIE

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jestem na nie.

Czasami użytkownicy szukają Mod'ów na starą, czy nową wersję gry. Więc jeśli wejdzie przykładowy użytkownik do działu, to gdzie będzie szukał Mod'a, czy pluginu?

Minecraft - Modding

Szukasz texturepacka do gry? Interesują Cię może inne pliki przydatne w grze? Tutaj je znajdziesz!

Minecraft - Archiwum

Wszystkie tematy o których zapomniano.

Wprowadzi to tylko zbędny zamęt, dlatego jestem na nie.

1294477714-U1.png

Admin Cienia
Opublikowano

Wersji minecrafta było tak wiele, że wprowadzanie podziału dla każdej z nich spowodowało by olbrzymi zamęt.

Zamiast ułatwić, tylko utrudniło by przeglądnie działu z powodu zbyt dużej liczby sub-for związanej z w.w. ilością.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...