Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]WolfTeam

stat99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna gram w WolfTeam i widze ze wiekszość graczy ma ice wolfa, Smart wolfa itd.. Może mi ktoś powiedzieć z kąd? Lub czy sie za kille dostaje ,bo ja np za 500 killow dostalam złotą snajperkę.

Ps. Chodzi mi o Angielskie WolfTeam

tyrtyu

Opublikowano

W sklepie za wolf coin, skill up za AP, jest do wygrania w różnych eventach/tierd sprenderach. Ice wolf jest też do kupienia za 299AP w start package - masz tam białą l-115, tommego, fanasa sl, mp 40, kałacha, p-90 sl, ice wolf, tatto plecy tygrys, ochrona przed swoimi granatami, szybsze odrodzenie, +1 sek nietykalności(jak dobrze pamiętam) + dwa granaty i pistol gl. Wszystko na 7 dni ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dobra , Ale naprzykład skąd wezme 9,6k wolf coin? (na us po tyle jest ice wolf) a pl mi nie dziala bo jak z strony sciagam to pisze pełna wersja do pobrania i tak w kolko

tyrtyu

Opublikowano

WC dostajesz za gre - 1.5h 10 wc, następne 1,5h to 20

Dostajesz też za kupienie itemku, zazwyczaj 50% ceny w ap dostajesz w wc, np. kupiłeś dopalacz za 900ap, to dostajesz 450wc.

Często w tierd sprenderach są wm - teraz np. na us jest bodajże za 1499 wydanych ap 4k wc ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ok. Rozumiem ale pomoże ktoś z tym wolf team pl ? Jak juz było pisane : pl mi nie dziala bo jak z strony sciagam to pisze pełna wersja do pobrania i tak w kolko

tyrtyu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ok. Rozumiem ale pomoże ktoś z tym wolf team pl ? Jak juz było pisane : pl mi nie dziala bo jak z strony sciagam to pisze pełna wersja do pobrania i tak w kolko

Mi jakoś sie ściągneło bez najmniejszego problemu. Masz pecha koleś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...