Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP]Le Blanc vs Veigar

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie LeBlanc. LB ma takie combo że będziesz miał pro staty. Złożyć tylko dobry build i heja ;]. Veigar też dobry ale moim zdaniem lb lepsza.

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Veigar wymaga trochę opanowania.

Leblanc combo w chu...

Leblanc ma jeszcze silence co pomaga na mid.

Opublikowano

Tak zależy jaki masz team i kogo masz na midzie, bo jak byś grał lb vs brand to brand ją zjada.

Lb nie powiem o niej nic bo nie grałem, ale zawsze ją zjadam każdym ad, ap...

Veigar, bardzo dobra postać, jak się wyfarmi nawet morderkaisera może zjeść. Zależy jak umiesz grać. Są osoby co veigarem solo barona jechali na normal gamie, bo byli tacy kozacy. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

LeBlanc pro combo może wywalić.

Jak się na feeduje to jest kosa.

Lb prawie zawsze ma feeda na midzie ale z kazdą minutą(od 25-30) jest coraz gorsza a late game to mało robi a veigar odwrotnie.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

lb to prosta postać z dobrym combo, jak wyżej piszą, wszystko zależy od twojego teamu, ja bym jednak inwestował w veigara, combo ma trudniejsze do opanowania, ale z rabadonem aby, taka lb sciagnie na pełne combo spokojnie + ma stuna który w tf jest mistrzowski, w late jest nie do zastąpienia, bo wyeliminuje praktycznie strzałem ap carry z enemy, a taka lb w late to shit : > ale jak chcesz sie pobawic na normalach to bierz lb, mało kto umie grać przeciwko temu

Opublikowano

kassadin, na midzie jedzie prawie każdego, ma silence, slowa, za każde uderzenie przywraca sie mu mana, z ulti teleport (jak flash) w late też nie najgorszy, wszystko zależy od feeda... na fedzie w late z slowa bierzesz polowe hp

@edit zapomniałem, na renkedach jest czasem banowany, jak nie jest zbanowany i masz go w teamie (oczywiście ogarniającego) to gra koczy sie zwycięsko po 35 min :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...