Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INT CZY ŚREDNIE?

elemix92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MAM TAKIE PYTANKO

CO BĘDZIE LEPSZE DLA SURY WP 12 INTA CZY 12 SR?

I WGL. TO JAK TO SIE PRZEKLADA?

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

Szczerze mówiąc wybrałbym 12 śr , ale coś podpowiada, że 12 int zawsze to coś do Czarowanego daje.

Trudny wybór, ale jednak 12 śr.

4071414648.png

Opublikowano

Zalezy w jakiej broni. Bo jezeli masz do wyboru fmsa +9 srednie 12 i miecz na 1lvl 12 inta to wiadomo ze fms. Jezeli to jest jakas bron ktora ma wieksze dmg od twojego fmsa + te 12 inta to wybralbym wlasnie ją.

Opublikowano

Średnie praktycznie są do expa lecz czasem przydają się też w pvp.

Co do inta , to do pvp praktycznie się przyda.

Ale zależy też o jakie bronie ci chodzi.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Srednie zdecydowanie, nawet do czarowanego nie da Ci kopa takiego 12 int jak te 12 % srednich

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Średnie są dobre do expa, jeśli są duże.

12 int, jest dobry ale np. Jak by był w duchu,swietym, mowimy teraz O PL.

Jeśli chodzi na ludzi z ABS, FMS z duzymi srednimi lepszy,chyba ze bylby to np swiety 12 int.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

12 int zdecydowanie...

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

12% Sr to troche mało . Wybrałbym 12 inty - daje do skilli jak to sura WP

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

12% Sr to trochę mało . Wybrałbym 12 inty - daje do skilli jak to sura WP

Tak jak powiedział lecz zależy na jakim poziomie masz skille rozwinięte co do bronie zależy jaka to jest czy na 75 czy 30 jak na 75 to lepsza jest niż 12 int lecz jak masz skille na P-G to lepszy 12 int :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość koxxxik12
Opublikowano

ja bym wolał inte ,ale śr też dobre

da ci troche do czarowanego inta i obronki jak masz +50 lvl to bierz inte

Opublikowano

Jak masz srednie +40 to juz fms az do 65 bo bojowy z ludzmi i intem moze jeszcze szybkosc zaklec to kosa...W fms jak ladne sr to boony do dupy ;/.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Sura swoją siłę nie używa w postaci fizycznej jak wojownik czy ninja. Postać sury i jej walka polega na czarach a nie na sile fizycznej tak samo jak szaman. Logiczne myślenie. Sura i Szaman przykładowo żółwia nie zabiją sami. Więc śr tak naprawdę jest ważne ale dopiero na 2 miejscu.

Opublikowano

mam fmsa 40 sr +12 int..a moge dostac fmsa 52 sr..

oba fmsy sa na tym samym poziomie..

ostrze mam P

bo tak widze odp. różne co do skili itd..

to w mojej sytuacji co lepsiejsze?

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...