Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co zrobic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lezymy sobie dzisiaj z moja dziewczyna Nikola na lozku ogladamy jakies pierdoly i rozmawiamy i przypadkowo powiedzialem do niej Natalia troche sie wkurzyla i potem byla smutna przez caly dzien co zrobic ?

xD powaznie nie mam zadnego pomyslu

Pomogłem ? Daj Like =D

Specjalista
Opublikowano

Chuj wie o co Ci chodzi? Ona ma inne imię? A ty przypadkowo powiedziałeś do niej Natalia... ?

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@@wkurzyla sie konkretnie i potem wkurzona caly dzien teraz do mnie nie pisze i wgl przez godzine dostalem 1 smsa a tak to z 20 hehe jestesmy razem 6 miesiecy chyba juz gdzies jeszcze jej tak w*urwionej nie widzialem

@tak wlasnie :P

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

ja pierdole, nie masz kolegow, zeby poagadac :|?

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

wlasciwie sam nie wiem przypadkowo tak jakos chcialem powiedziec tak a powiedzialem innaczej mialem kiedys przez bardzo bardzo krotki okres dziewczyne natalie ale to bylo z 2 lata temu i bylismy razem 3 dni wiec mysle ze to raczej nie o to chodzi ale mniejsza z tym nie wiem co robic tlumaczylem jej ze przypadkowo ale widac ze mi nie wierzyla i zaczela do mnie mowic łukasz hehe

mam kolegow ale niestety o tej porze nikt ze mna na piwo nie pojdzie :x a jutro sie raczej z zadnym nie bede widzial bo do szkoly ide ebanej a potem z moja gdzies

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

powiedz jej, że jest niedojebaną suką i masz ją w dupie jak masz się fochać o jebane kurwa imię

i zaczela do mnie mowic łukasz hehe

beka w chuj

Opublikowano

a7XiB1.jpg

xD

Sopel ma racje. Po co Ci dziewczyna, która będzie się obrażać o to, że przekręciłeś jej imię?

Nie wiadomo jak zareaguje, gdy spojrzysz na inną :P.

obraz24.png

Opublikowano

Postaw jej srakodaktyla na klate albo po prostu powiedz ze twoja ciocia z nigeri ma na imie natalia i czesto o niej myslisz i dlatego taka wpadka.

Opublikowano

Rzecz normalna ;).

Powiedź Jej że podoba Ci się imię Natalia dla Ich przyszłej córeczki :)<lol>

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

haha wkrecilem jej ze chcialbym miec kiedys w zyciu corke natalie i tak rozmowa o dzieciach sie zaczela trwajaca pol godziny dzizys ale pomoglo juz sie nie wscieka za natalie thx :P mozna zamknac temat

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Idz się kurwa zabij!!! ... Ja mam już od 3 dni taki zamiar... I Nikt nie będzie ci dupy zawracał ... Ja mam taki zamiar ale nie wiem co sooobie pomyślą ....

zbyt duza sygna

Opublikowano

Idz się kurwa zabij!!! ... Ja mam już od 3 dni taki zamiar... I Nikt nie będzie ci dupy zawracał ... Ja mam taki zamiar ale nie wiem co sooobie pomyślą ....

to sie zabijaj ja ci nie wrog twoja sprawa =)

Pomogłem ? Daj Like =D

Gość Teksanian
Opublikowano

Nie Nie zabijaj sieeee...

Giń Giń Giń

Tylko totalne pierdoły się zabijają, ludzi, którzy popełnili samobójstwo nazywamy popierdolonymi skurwysynami.

Approved

Opublikowano

Powiedz jej, że w łóżku jest tak dobra jak twoja 2 dziewczyna Natalia i że stąd wzięła się ta pomyłka.

PS: Na 100% się ucieszy.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...