Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 1vs1 porady

mikuss97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem z gra 1vs1 gdy gram jakies eli albo cos np 6vs6 to normalnie k/d mam 1,6 na cw tez prawie zawsze pierwszy a przy meczu 1na1 padam jak noob nie rozumiem dlaczego jest tu jakis poradnik albo cos jak grac 1vs1?????

Opublikowano

Jak grasz 1vs1 to najlepiej mieć jakieś dobre słuchawki, żeby przysłuchiwać się czy przeciwnik jest w pobliżu.

Zobacz ten poradnik, może trochę ci pomoże:

http://www.mpcforum.pl/topic/264763-tut-jak-sta-si-dobrym-graczem/

Opublikowano

Porady...

Hmm...

Zawsze jak grasz 1vs1 graj na zasadach:

One Man Army, No Backpack (no chyba ze sr only), Junk Flea. Najlepszy mod na 1v1.

Słuchawki na uszach i słyszysz wszystko.

Jak ogarniasz G36E to graj tą bronią, jest najlepsza nawet i na male mapki, oczywiscie jak sie ogarnia.

Wiecej chyba nie wiem, a jezeli chcesz sie nauczyc to pograj na serverze 'Victor' jakies S&D. Tam sie nauczysz.

+ Nigdy nie biegaj na Shifcie (sprincie) bo nigdy nie wiesz gdzie Ci ten bot wyskoczy.

Opublikowano

moja rada jest taka: graj często 1v1 i sam ogarniesz co i jak ; ) , jak to sie mówi "ucz się na błędach" swoich i innych .

pzdr

dópa!

Opublikowano

Hm..

Dobre słuchawki

Dobra Broń

Na Solo zawsze chodz cicho "c" i ogarniesz w 100%(no może nie zawsze xD) słyszysz tylko rywala kroki.

Coś na speeda

Przykamp trochę rozejrzyj się po mapie .

Opublikowano

Pewnie sie spinasz i dlatego. Jak jest druzynowo to na spokojnie sie gra bo nikt na ciebie nie patrzy. Wyluzuj i graj na spokojnie, jak przegrywasz to przykamp ale nie caly czas.

Sam gralem z nobem na snajperki 1vs1 mial maly lvl i kd a jechal mnie, ale i tak wygralem 45 do 30 chyba. Spiolem sie bo to maly lvl i na poczatku zaczal mnie pokonywac.

Dobrze by bylo jakbys kupil cos na speeda.

Nie biegaj sprintem, zatrzymaj sie i rozejrzyj, posluchaj czy gdzies tego kolesia niema.

beznazwygr.png

Opublikowano

Jeśli grasz z "nobami" 6vs6, a jeśli ktoś cię wyzywa na 1vs1 to się nie dziw :P Jeśli chcesz jakieś porady to opisz dokładniej jakie mapy grasz itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...