Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nocturne vs Lee Sin

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Nocturne vs Lee Sin

Zależy mi na: penta killach zeby mi sie nie znudzil i dobrym na mida bota topa i jungle

Dodatkowe informacje: nie ma ^^

Opublikowano

No Nocturnem i Lee na mida nie pójdziesz -.- Oraz nie myśl że odrazu pente wbijesz ;)

Nocturne - AS + AD, wchodzi w TF ubija 2-3 i pada. Ma średnią jungle jak dla mnie, gangi +6lvl.

Lee Sin - Off Tank / AD, bardzo dobra jungla. Bardzo przydatny dla teamu, gangi od 2 lvl'a, dobra contra na Akali.

Ja mam i na twoim miejscu brałbym Lee Sina. Nie znudzi Ci się tak szybko.

he?

Opublikowano

Lee Sin. Kupiłem go kilka miesięcy temu i ciągle nim gram. Szybka jungla, dobre ganki, przyzwoite DMG, brak many, doskok, system ucieczki i gonienia, slow, lifesteal w skillu, mocne ulti.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Lee Sin zdecydowanie, całkiem łatwy do ogarnięcia.

Jungle bardzo dobrze się nim robi, w gankach rozniesie każdego no i oczywiście kochane ulti i slow.

Opublikowano

Tak opisujecie lee sina a o nocu nic ,to ciekawe ulti ktore daje latwy focus na main target ,spell shield w skillu ,fear fajny ale niestety dosyc latwo uciec oraz lapka ktora slowuje i daje tobie ms'a.Co do jungli to ma przyjemna ale dosyc przecietna w szybkosci

Opublikowano

ja lee sina kupiłem wczoraj i już stwierdzam, że jest zbyt op na tą gre;) szybciutka jungla, ganki od 2 lvla, po 6 lvlu 1518542625251651855% na udany gank(jeśli wiesz jak używać ulti), dash, slow na movement i attack speeda, carruje gry, może iść na solo, jungle, a nawet supporta.

Opublikowano

Lee Sin i Noc only jungle (ew. top, ale to jedynie jako counter pick na kogoś kto może poważnie zagrozić w late ;)). Pente łatwiej wbijesz Lee Sinem, bo to jest zajebisty lategame champ :) Przy bardzo dobrym survi robi kosmiczny dmg :) Graj Lee Sinem, ale ostrzegam, że na początku ciężko ogarnąć ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Lee robisz bardziej w takiego tanka/offtanka a noca w takiego dmg dmg dmg i troszke survi.A i dam Ci rade nie rób lee w full class cannon ( wszystko w dmg,as,kryt),bo wtedy jest gównem i się marnuje go potencjał.Dam Ci build nwm czy dobrze napisze po polsku ,bo gram w angielskiej wersji językowej:

-Buty Mercuriale/tabi

-Latarnia

-Plemienna zbroja

-Włócznia atmy

-GA.

-ostatni item jak Cie ostro leją jakieś resy/armor a jak potrzebujesz dmg to albo tf,LW,można krwiopijce,lub ten nowy item co daje resy i ad.

-latarnie sprzedajesz i kupujesz survi lub jakiś dmg.

Opublikowano

ok dzieki prosze jeszcze o napisanie jeszcze paru buildow i czy lee sin jest banowany na rankedach ?

Tak, to jest prawie perm ban, gdyż jest uznawany za jednego z "op championów". Jak ja ani nikt z teamu nim nie chce zagrać, to sam prosze szefa o bana na lee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...