Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 Gdzie najlepiej kupić ?

adikasYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Origin.

http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.225064100

Pamiętaj o odpowiednich prefixach!

Opublikowano

Origin.

http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.225064100

Pamiętaj o odpowiednich prefixach!

dzięki ale poczekam jeszcze na inne oferty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W internecie raczej pudełka nie znajdziesz, a jak znajdziesz- nie będzie się takie kupno opłacalne ;D

Warto przejść się do najbliższego empiku, MediaMarktu czy jakiegokolwiek sklepu z 'elektroniką'- tam na 100% znajdziesz i będzie to pewny zakup.

Opublikowano

Słyszałem, że wersje rosyjskie są po jakimś czasie banowane, oraz spolszczyć można jedynie napisy.

Ze sklepów to polecam Saturn lub Media Markt. W Empiku i Origin ceny są o około 20zł większe.

Opublikowano

Słyszałem, że wersje rosyjskie są po jakimś czasie banowane, oraz spolszczyć można jedynie napisy.

Ja słyszałem, że krowy latają.

Już nie raz pisałem, jeżeli nie jesteś pewien lub nie doświadczyłeś tego to proszę nie podawaj plotki dalej.

Opublikowano

OT: Sam osobiście posiadam klucz z wersji rosyjsiej tak jak i moi koledzy, którzy grają dłuższy czas, żaden z nas nie został zbanowany. Dodatkowo czytałem, że klucze z wersji RU (wcześniej Battlefield 3 - Russian standard edition) zostały zmienione na UE by pozbyć się problemów ze skradzionymi kluczami, dlatego nie ma podstaw, by zostać zbanowanym.

T: Wersje pudełkowe polecam kupić w jakimś markecie typu; carrefour, media-markt, empik, itp.

PL_MAG.png

CPU: A64 x2 4200+ @2,74GHz

GPU: Zotac GeForce 9600gt Turbo 512MB

RAM: 2,5GB @200 MHz

Power: Fortron 400W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...