Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[REKLAMA]IMPERIALTRIBES POLSKI SERWER PLEMION!

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto teraz jest adminem ImperialTribe? I czy ten silnik to jest nasz stary ? BTW nie chcecie odkupić domeny imperialtribe.pl

Opublikowano

gra tam ktoś? fajnie się gra?

jak ktoś gra, to niech napisze i na jakim świecie.

Na kazdym swiecie graja ludzie najwiecej na 1 i 2 aczkolwiek 3 dopiero startuje

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

PleSX ty masz prawa do czego? każda domena jest własnością firmy która ją hostuje, pokaż mi twoje prawa autorskie do śilnika plemion...

Opublikowano

PleSX ty masz prawa do czego? każda domena jest własnością firmy która ją hostuje, pokaż mi twoje prawa autorskie do śilnika plemion...

Kolejne dziecko... Gdzie się podziało to stare MPC bez neosów ehh;/ Mam prawa do wytworów mojego intelektu inaczej prawa autorskie. Prawa do nazwy domeny. Tylko tyle powiem nie będę Ci tłumaczył skąd to się bierze gdzie to jest zapisane w prawie polskim bo i tak wymyślisz jakąś bajeczkę, żeby móc hejtować to co powiem. Amen

PS co mają prawa silnika do domeny?

Opublikowano

serwer lamerski

-postawiony na starym silniku

-są stare grafiki

-administracja gra i wykorzystuje dodatkowe możliwości do lepszych osiągnięć

-często bugują się budowy, rekrutacje (czekasz bez końca na np postawienie się budynku a admini działają na drugi dzień)

-admini ciągle spamują na pw by klikać na reklamy (gdy w ciągu tygodnia dostaniesz 6 takich wiadomości to całkiem normalne)

-strona główna zapchana dziadostwem (pluginy, wyskakujące okienka, radio które od razu się włącza itp.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...