Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Prawdopodobnie na nowego Kida.

Protecto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrezygnowałem z posady moderatora. Założyłem temat z informacją, że nie jestem już modem oraz podziękowaniami i pożegnalnymi informacjami. Kilka osób napisało w moim temacie i podziękowało mi za modowanie itp.

Półtorej godziny później Kida dostał ktoś, kto ma kilkadziesiąt postów w dziale na krzyż. Nie dość, że jeden z globali NIE PYTAJĄC nikogo innego o zdanie przydzielił mu natychmiast posadę, to jeszcze przed chwilą, gdy wszedłem na forum patrzę, a tu klika PW, że niby ktoś skasował pożegnalny temat.

Forum chyba służy wymianie zdań, a nikt w topicu nie spamował.

Proszę o przywrócenie tematu i przydzieleniu kida komuś, kto się nadaje.

Opublikowano

wiecie, ja po tym

www.mpcforum.pl/topic/580195-koddl-refresher

nie mam pytań -.- ciekawe jak ktoś mu na głowe wjedzie z winapi, jak mu pomoże

nawet podstawy nie są ogarnięte

masakra

tego kida powinien dostać agresor, podstawy coś tam zna i ogarnia

Opublikowano

Potwierdzam ( jak i może potwierdzić kilkanaście innych osób ) iż taki temat istniał i został całkowicie usunięty.

Sam napisałem w nim post z gratulacjami dla nowo wybranego KidModa.

// Powyższe zdanie jest prawdziwe. Dokładnie napisałem "Gratuluję koneksji..."

Ja się nie czepiam samego KidMod'a ( być może nawet Protecto odrobinę zbyt szybko się pośpieszył z krytyczną opinią ). Ja człowieka nie znam, ja go nie kojarzę, ja nie widziałem jego postów ani nie jestem zaznajomiony z jego wkładem*. Być może jest to najodpowiedniejsza osoba na to stanowisko. Nie jestem w stanie w żaden sposób tego stwierdzić, ani nigdy nawet nie byłem w stanie wyrazić opinii na ten temat ( w półtoragodzinne okno się nie zmieściłem, a ostatnim razem kiedy próbowałem temacik został usunięty )

* if u know what I mean...

@DOWN

Aktywność? Masz na myśli jego dwanaście postów w dziale AutoIt? Faktycznie, przez ostatni tydzień napisał sześć, czyli tyle, co przez ostatni rok.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Protecto, napisałem wczoraj do AceBoy-a w tej sprawie, ale nic nie mógł poradzić...

Aktywność dosłownie zwiększył przed podaniem na MCT, Mentora oraz Kida. Nie ogarniam, niektórych decyzji tutaj. Ja ze swoim działem mam styczność od jego powstania. Nie wiem co jest tutaj odgrywane...

@up

Tzn. nie mówię tutaj tylko o AutoIT, ale po drodze był jeszcze Metin + mój dział, w którym udzielał się w chwilę, aby wychwalali go w mentorach po czym uciekł.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Najlepiej przy takich działach jak AutoIT powinni się też wypowiadać wyznaczone osoby z Coders Team, bo znają sie na rzeczy ;)

Ułatwiłoby to wybieranie Kidów do tych działów :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

3 coderów z tego działu(jednego brakuje) więc o co ci chodzi

ja, protecto, agressor, i robem(ale on już tam nie siedzi), no i dziub tukana( lecz on jest na forum raz na rok, a matiszon też)

Opublikowano

W niektórych działach trzeba się udzielać z miesiąc żeby dostać kida on dostał kida za to że ma góra 15 postów

Nawet oskarżyciel kokosza mądrze mówi

1330007971-U359964.png

Opublikowano

On pewnie dostał tego kida za tego niby wirusa, którego znalazł co blokował mpcforum.

Inny użytkownicy mają tego 2moba czy kij wie co to jest i im działa, h3h3.

To samo zrobił xdestruct usuwając to z bota tylko jego temat wywalili ;<

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Przeze temat jest w az z twoją rezygnacją, więc ktoś jest na tyle mądry, że pisze Ci takie bzdury.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

1. Mam kida więc jak mogę usuwać tematy nie mając tej funkcji?

2. Temat jest ukryty (ale też nie mam tej funkcji by go tak ukryć).

3. Pożegnania to bardziej pogaduchy, a nie forum o autoit. Może wgl. zrobi się sugesie i stworzy dział jak na forach serverów mt2: "Powitania/Pożegnania/Życzenia".

4. Podanie zgłosiłem, wyszedłem z domu. Wróciłem i sam byłem zaskoczony, iż się dostałem.

5. Nie wiem kto decydował o moim przyjęciu, wiem tyle co wy (widzę post geo oraz 4 like mojego podania, nic więcej).

6. Skoro inne osoby chcą i są lepsze na to stanowisko, czemu nie ma ich podań? To taka wiocha złożyć podanie, a jak ktoś się dostanie to trzeba go jeździć?

7. Jak już od dłuższego czasu widzę, tak jak było z kierzkiem, rmcf etc. Nowe osoby są jeżdżone itp, a potem okazuje się wszystko ok.

8. Protecto, nie rób z siebie takiego kozaka. Bo w poście z ostatnim programem umieściłem zdanie "zastrzegam sobie prawa do kodu". Umieszczałem je w każdym programie który udostępniałem z kodem. Nigdy się o to nie czepiałeś ani nic. Odszedłeś z team i na dzień dobry jak dodałem nowy program walisz taki tekst:

PS Zastrzegać prawa to sobie możesz...

To chyba trochę o tobie świadczy?

Teraz tak:

To samo zrobił xdestruct usuwając to z bota tylko jego temat wywalili ;<

A ty nie wiesz że ingerencja w czyiś program i udostępnianie tego jest łamaniem praw autorskich? Co z tego, iż jest to zła funkcja, ale zmodyfikował kod i udostępnił bez zgody autora.

Co do rangi... jest to kid. Jest to ranga testowa. Nie jest dla mnie jak dla Protecto życiem i śmiercią. Wykonuję to co mi powierzono i staram się wykonywać to z należytą precyzją i "sercem". Dla mnie szczerze jest obojętne to czy mam moda, czy nie. Bo tak czy siak to nie jest 100% moja decyzja i nie będę po niej płakał (jak protecto).

Do sprawy z botem. Czemu macie mi to za złe, że to rozwiązałem? Bo wszędzie mi to wytykacie. To czemu ktoś inny się tym nie zajął? Problem był baardzo długo, a żadna osoba nawet paluchem nie tknęła. Więc czemu za swoją bezinteresowną pomoc mam teraz "cierpieć" i zbierać opierdol? Równie dobrze z moim odrzuceniem z waszego kapysu (bo mam za mało postów) prosiłbym o przeniesienie do Minecraft gdzie mam ich dużo (by nie było że mało).

@Protecto

Bo mi chodzi o ten konkretny tekst. Nie o post.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Nie wiem panowie czy coś zdziałacie.

Może dostać opierdziel i tyle.

Raczej go nie wywalą , jak Geo za nim stoi ;/

@Up chodzi głównie oto że ktoś to zrobił.

A Ty tylko zwiększyłeś aktywność przy kidzie/mentorze , bo nagle wyskoczyłeś znikąd.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiem ci tak,że to ty zawiniłeś.Było sobie dobrać kida jak byłeś jeszcze modem,a nie teraz robić taki cyrk .

9368_gold.png

Opublikowano

@3UP

Może wkleisz cały mój post, a nie kawałek ucinasz i zmieniasz sens wypowiedzi.

@Omek

W temacie z liczbą modów min/max Autoit miał min 1 max 1. I jak niby miałem dobrać?

Opublikowano

@Omek

W temacie z liczbą modów min/max Autoit miał min 1 max 1. I jak niby miałem dobrać?

Nie w jednym dziale jest ponad tego maxa,więc dlaczego nie mogłoby być tak w AIT ?

Panowie,kid to ranga testowa.Zrobi coś głupiego i Bye .

9368_gold.png

Opublikowano

Kidmoderator nie ma możliwości usunięcia tematu.

Temat owy nie został usunięty tylko ukryty przez global moderatora, dopiero przed chwilą go usunąłem. Twój temat nie miał nic wspólnego z działem. Był w tym temacie czysty spam nic więcej. Jak ktoś chce Cię pożegnać to niech pisze pw/gg, a nie spamuje głupimi postami na forum.

Za ten dział odpowiada kokosz z Geo, jeśli kokosz nie ma jakichkolwiek zastrzeżeń co do doboru go na kida to On zostaje.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...