Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy wejdzie

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niby wejdzie, ale jak odpalam to robi się czarny ekran i się mc wylacza, i robi sie plik notatnikowy o nazwie "hs.error.log.304" czy jakos tak.Mam najnowsze sterowniki itd, jave 7 itd. co zrobic ?dam limit lajków jak zadziła.

Opublikowano

Czy wejdzie mi w ogóle minecraft? "specyfikacje mojego kompa":

System operacyjny: Win XP

RAM:1GB

Procek: Amd athlon 2600? 1.88ghz

Karta graficzna: Ati radeon 9250

odpali?

Wejdzie na milon % ja mam kompa:

Win Xp , 256MB (FX 5500) , procek 1.8GHz , i jakoś chodzi mimo że bez OptiFine mam jakieś 28FPS max, natomiast z Opti dochodzi do 70FPS bez nagrywania z nagrywaniem niestety jest po 20FPS max ale dobre i to:D

Opublikowano

jak odpalam to robi się czarny ekran i się mc wylacza, i robi sie plik notatnikowy o nazwie "hs.error.log.304" czy jakos tak.Mam najnowsze sterowniki itd, jave 7 itd. co zrobic ?Dodam że na stronie minecrafta mc chodzi mi bez 1 ściny z 40-50 fpsami..

Opublikowano

Usuń folder .minecraft i zainstaluj od nowa.Zaaktualizuj sterowniki i <ppm -> Wlasciwosci -> Ustawienia ->Zaawansowane -> Rozwiązywanie problemów -> Zmniejsz na 3.>

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Czasami Potworki sie buguja i sa czarne

I TO MNIE WKUZA -.-

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

Czy wejdzie mi w ogóle minecraft? "specyfikacje mojego kompa":

System operacyjny: Win XP

RAM:1GB

Procek: Amd athlon 2600? 1.88ghz

Karta graficzna: Ati radeon 9250

odpali?

Powinien działać normalnie, dodatkowo możesz sprawdzić czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graifcznej.

W grze ustaw opcje na najmniejsze, niestety Minecraft jest napisany w Javie, dzięki temu tak dużo zasobów zżera.

Możesz również zainstalować wersję Minecraft 1.5 i porównać różnicę, gdyż wymagania gry przez wersję beta 1.5 do 1.2.3 zmieniły się.

Jeżeli dalej będą lagi, zainstaluj sobie texturpack 8x8, domyślny w Minecraft to 16x16, powinno również pomóc, a grafika aż tak się nie różni.

1328039124-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...