Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dostałem bana za "złamanie zasad" w grze

rolniczek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

Loguję się dzisiaj na moje konto w grze i wyświetla sie informacja :

Twoje konto zostało zablokowane. Powód: Chap.4 (Innapropiate conduct in game), par. 6 of the World of Tanks Game Rules (Additions to the End user license agreement)

Za co mogłem dostać tego bana ? Czy to jest na zawsze ? Dodam iż konto sprzedawałem na allegro ale nicki były zakryte.

Opublikowano

Więc punkt o którym mowa:

4.06. Korzystanie z ?botów?, ?clickersów?, rejestratorów klawiatury i myszki, lub innych podobnych metod do gromadzenia punktów i doświadczenia, bez udziału, lub z biernym udziałem gracza w bitwie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Tz. kupowałem dużo złota, czołgów. Np. w chwili blokady miałem 1200 golda+t25 + wydałem 2500 gold na wyposażenie, koszary gotówke itd. To zwrócą mi 1200 gold, czy wszystko co kupiłem ? Jeżeli wszystko co kupiłem to proszę o namiar gdzie pisać i jak będzie like :)

Opublikowano

Witam!

Za bierny udział w bitwie nie dostajesz bana (sprawdzone) , za inne "popychacze", ban od tygodnia do .... (ale jeśli czasowy, to powinieneś mieć info do kiedy, a Ty nie masz ) na amen. Możesz spróbować prosić o "wyzerowanie" (j.ang. lub j.ros.) ale z tego co wiem, to ciężko. Jeśli sprzedawałeś konto na All..o , to może komuś na PW podawałeś nick (w celu sprawdzenia) a to już gorzej ;(

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...