Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie dotyczące Minecraft Pocket Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam smartfona Samsung Galaxy Young, chcę zainstalować na nim Pocketa ale na minecraftwiki przy tym modelu jest napisane takie cuś : Samsung Galaxy Y (Works on hack to run it) Ja rozumiem to w taki sposób:

- Po zhackowaniu można uruchomić, ale jeśli to znaczy to co myślę to w jaki sposób?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Są trzy możliwości :

1:Może po prostu ta aplikacja nie wspiera twojego telefonu

2:Może trzeba dokonać "root" telefonu

3:Możliwe że musisz ściagnać skrakowaną wersje np. z chomikuj.pl

pozdr.

gladorplayer.png
Opublikowano

@gorky02 samo odblokowanie roota nic nie da , trzeba mieć odblokowanego bootloadera by wgrać customa , w sumie minuta roboty w większości telefonów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tak ja mam z tą grą problem w samsungu 551 , czytałem o tym w neci i chodzi że gra nie akceptuje mojej rozdzielczości

a z tego co wiem Young ma taka samą rozdzielczość jak 551 więc u cb może chodzić o to samo

2ymxc3a.jpg
Opublikowano

jak możesz mieć taką samą kiedy ma mniejszą w 551 240 x 400 pix , GY 240 x 320 pi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Galaxy Y jest za słaby na Minecrafta PE :) Zawsze możesz pobrać jakieś inne przeróbki, ale ogółem to wszystkie minecraft na andka są o kant rzyci...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Może autor tematu ma starą wersję oprogramowania? Chociaż ja wątpię, żeby w tym leżała przyczyna, bo u mnie na galaxy s na 2.3.4 śmigał spokojnie. Chyba że autor ma Eclaira albo Froyo jeszcze :D

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...