Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN za CM

maricn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dostalem bana za CM ... gdzie moge sprawdzic na ile go dostalem ? Czy instnieja jakies szanse , ze odzykam konto ?

Opublikowano
Dzisiaj dostalem bana za CM ... gdzie moge sprawdzic na ile go dostalem ? Czy instnieja jakies szanse , ze odzykam konto ?

nie ma żadnych szans. dostaje się na zawsze.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie koniecznie. Mi odbanowali konto po 23 czy 24 dniach. A zbanowali za autokilla i reconnecta ;)

Maricn pisz tickety :P

aaa

Opublikowano

lucass a uzywasz jeszcze CM po tym jak Cie odbanowali ?

wyslalem 2 tickety i mam status open ... Dobrze wszystko zrobilem ?

17e4gk.jpg

Opublikowano

marcin... przeciez dobrze wiesz ze bana nie dostaje sie za nic , hackujesz dostajesz bana proste , najlatwiej to isc najlepiej po krainie gdzie pelno ludzi jest , ktorzy albo sa BR i zazdroszcza i dają screny na forum , or inne dzieci PL Neo ktore tez zazdroszcza napoczatku mowia o pt a jak powiesz im ze nie to tez robia SS ale najczesciej maja go tylko w folderze bo nie wiedzia jak sie uzywa wogole forum , i cudem wlaczyli (dzieci neo) mu ;] , pozdrawiam.

wedlug mnie dobrze zrobiles tickety , ;p ja jak mi dali bana ale to byl dokladnie max pk i move stadium ^^ za stanie w scianie;p to niecale 3h i juz nie mialem pk i po lorencii chodzilem :)

Pozdrawiam

----------

nie wiem moze mialem szczescie lub nie , ale u mnie jeden ticket zalatwil wszystko... nie spamowalem im 40 razy o to samo , poprostu uzylem dobrych argumentow ;)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.