Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mark Of Tryumf lv 30

ElectroByMe4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, jeszcze jedno pytanie, w niektórych sklepach zamiast tych mark of tryunf są czaszki [np coś kosztuje:550 czaszek] lub są czerwone mark of tryunf - o co z nimi chodzi, oraz czy będę dostawał jeszcze jakieś punkty umiejętności czy czarów? aa i o co chodzi z tym t1?

ps: czy mark od destriction [czy jakos tak] można zamieniać na tryunf ?

Opublikowano

Te czaszki to Influencja którą otrzymujesz z aren PvP, czerwone odznaki do niczego nie służą i nie można ich kupić - sam nie wiem po co one są w grze. Po osiągnięciu 30 lv maksymalna ilość puntów power to 15 a skill pointy możesz otrzymywać tylko z featów. T1 to tryb łatwości alertu, duos'a, raidu itp. Czym większa liczba przy T tym większe trzeba mieć cr i lepszy ekwipunek. Mark of Distinction nie można zamieniać na żadną inną.

Opublikowano

ok, ostatnie pytanie, do czego sa te plany alfa , beta? widzę ze można je sprzedać za niezłą cene, i dlaczego niektórych przedniotów nie moge na siebie nałożyć choć mam lv np:spodni, pisze że controller, ale to nic mi nie mowi.

Opublikowano

Plany są po to aby można było tworzyć dodatki do ekwipunku. Dodatki można tworzyć z exobyt's które są rozmieszczone w całym gotham i metropolis. Jeżeli przedmiot pisze np. controller to oznacza że jedynie controller może go nałożyć lub osoba która ma możliwość kontrolowania (Gadget, mental, light).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...