Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Losowanie 10k RP dla 1000 osób ?

damomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, kolega podobno wygrał 10k RP, które Riot rzekomo rozdawał dla tysiąca osób.

Niby gdzieś jest na forum spis nicków, kto wygrał, żadnych więcej szczegółów nie znam.

Co o tym myślicie ? Rzeczywiście odbyło się jakieś losowanie czy ten "GM" w grze z zerowym poziomem to tylko fake ?

Jeśli rzeczywiście odbyło się jakieś losowanie, to po co my mamy wydawać kasę na RP, jak inni dostają je za free ? ..

Opublikowano

Nic mi nie udowadniał, sam też o tym nie słyszałem, google mi nie pomogło więc się pytam, wy wszystko wiecie.

Opublikowano

Pewnie fake, skoro nie udowodnił ci tego to nie masz podstaw, aby mu wierzyć.

Szczerze sam o takim czymś nigdy nie słyszałem.

Opublikowano

Ściema. Czytam codziennie stronę LoL'a a także forum , a nic o tym nie słyszałem.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, pewnie go ktoś w ciula zrobił bo zawierzony jest, że dostanie te RP.

No nic, temat do zamknięcia - wyjaśnione :)

Opublikowano

Po świętach był bug że można brać 10k rp na dzień bo na weście sam tak zrobiłem i miałem 10k rp (chodzi mi o bug z krajem Neterlands i direct debet ).

Zespół Riot nie wyłapywał za to ponieważ to był ich błąd i połowa serwera west dostała by bana za okradnanie ich firmy z Riot pointsów .Ten bug trwał 2 dni ( gdzieś tydzień po świętach Bożego Narodzenia ) .Więc twój kolega który cię okłamał pewnie ukrył ten fakt przed tobą w serwisie youtube oraz google pełno tego znalazłem ale to już nie ważne . Ale się rozpisałem

Pozdrawiam .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wy tłumoki to nie był bug tylko taka forma płatności i złamaliście prawo podając fałszywe dane, ale jakby mieli was ścigać za to, to by zbankrutowali więc zrezygnowali.

Gold Member

nvm

Gość Menesterowy
Opublikowano

Proszę następnym razem wysyłać raport o zamknięciu :)

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...