Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Instalowanie mod'a "Too many items"

Rozet^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis mod'a:

''Too Many Items'' to mod do MineCraft'a , który , gdy otworzysz swój ekwipunek ma wszystko, tzn włączysz ekwipunek i w rogu masz do wyboru wszystkie itemki , które istnieją w MineCraft'cie.

Jak zainstalować:

1.Pobieramy mod'a stąd:

Skan:

2.Wchodzimy w START>>URUCHOM wpisujemy: ''%appdata%''. szukamy folderu ''.minecraft'' (czasami ludzie najczęściej na Windows 7 mają folder ''Romaing'' czy jakoś tak , już nie pamiętam , a w tym folderze dopiero mają ''.minecraft'').

3.Jesteśmy w folderze ''.minecraft'' wchodzimy do folderu ''bin''.

4.Jesteśmy w folderze ''bin'' , mamy tam pliczki ''jar'' , jest tam też ''minecraft.jar'' , którego uruchamiamy przez WinRAR(dla ''zielonych'' ''Otwórz za pomocą.. WinRAR Archiver'').

5.Mamy otworzone to przez WinRAR'a , jest tam folder ''META-INF'' , którego po prostu usuwamy.

6.Jak już mamy usunięty ten folder , otwieramy pobrany ''Too Many Items'' i wszystkie pliki znajdujące się tam , kopiujemy to do tego ''minecraft.jar'' otworzonego przez WinRAR'a.

7.Wszystko gotowe.

Jeśli komuś nie działa:

1.Ściągnij ''ModLoader'a''.

2.Wrzuć go tak samo jak ''Too Many Items'' do ''minecraft.jar'' otworzonego przez WinRAR'a.

3.Wszystko gotowe!

UWAGA!!!!!!!! W czasie procesu instalowania mod'a , MineCraft musi być wyłączony!

UWAGA!!!!!!!! Jeśli ktoś wchodzi w ekwipunek i nie ma tam tego moda (czyli na boku są itemki) naciska na ''O'' na klawiaturze! (Jak ktoś nie wie jak wygląda mod niech wpisze na YouTube)!

Myślę, że mój TuT'ek pomógł.

P.s: Ten mój TuT jest też na innych forach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...