Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DaĆ Polakom Dobrego Serwa To Go RozpierdolĄ

Szalonalamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz rację Polacy psują ten server :/

Ale tak czy siak jutro już nie będą włączone komendy GM, gdyż jest to tylko beta ;p

1377531174-U173186.png

Gość Mounthains
Opublikowano
W końcu powstał serw podobny do Godmt2, Ale nasz popierdolony naród musi go rozpierdalac. Czy Wy kurwa nie macie kszty rozumu ?!

wypierdalaj z tego forum jak ci się nie podoba albo w grze pisz komende /purge all

Opublikowano

Nie chodzi o to ,że Tyle ludzi.. -.-

Tylko o to ,że te pierdolone dzieci piszą po 50 razy `Jakie jest ID na ... ` Albo zsyłają od Chuja bossów i nie sprzątaja po sobie. -.-

zbyt duża sygna

Opublikowano

Dlaczego Tylko Polacy SPAMują na Czacie ?! -.-

BO Tylko Wy nie macie rozumu, nie obrażając nikogo, bo wiem ,że sa normalni Polacy, którzy wiedzą o co Mnie chodzi..

zbyt duża sygna

Opublikowano

Trafia sie dizeci i tylko rozpierdol robią zero ksztu rozumu. Mysla ze jak graja to sa fest i wszystko jest ich.mPisza na czacie bzdety wyzywaja graczy jak i gm.....nie umie sie pogodzic z tym ze kots jest lepszy taka osoba to odrazu cheater.......i nie mozwie mi ze zaden server nie padl przez bardzo mady narod polski dzieci NEO!!

ps.sora za bledy...

(pierdola mnie wasze komentrze wiem swoje i nic tego nie zmieni....)

Gość Mounthains
Opublikowano

up@ naucz się pisać Pijawko

topic@ autorowi tematu report za spam dam danielowi ;]

Opublikowano

Zamknąć temat, bo to jest tylko nabijalnia postów.

Wiem, że spamuje, ale te wszystkie wyzwiska skierowane do innych są według mnie śmieszne. Są ludzie i debile, i nic z tym nie zrobisz.

Rozumiem, że zostanę ukarany za spam jak reszta, ale dla mnie ten temat jest śmieszny.

Opublikowano

przylaczam sie do autora , widac ze to forum to samo dno ... najwieksze dauny i nooby metina tutaj rypia swoje durne posty .Najlepiej zrobic z tym forum to samo co to forum z mymetin ... TO FORUM TO KURWA JEST DNO DNA

Opublikowano

OMG następny tępak który myśli że jest boski i tylko on może grać na jakimś servie.

@do autora idź się leczyć bo z tego co widzę to ty fobie masz xD

(ehh że ludzie są tacy tępi, aż się dziwie)

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

Wszystko to jest prawda -.-

Nie przez Cybucha psują sie servy tylko przez WAS.

Je... MPC...

Przed 15-oma minutami stoi taki XiaoLing z drugim z gildii MPCTea i zrzucają całe m2 bossów atlantydy i metinów 90 lvl.

Cały czas pisze /purge all a tu spowrotem 100.... metinów i bossów -.-

Kolejny przykład nooba ( na 100% z MPC ) :

Pisze z 30 razy aż są gorsze lagi niż na Godmt2 " Dajcie ID na zmiane profesji -.- '' no to już kur.. przechodzi ludzkie pojęcie.

Teraz jeśli ktoś znajdzie jakiś fajny server to nie dawać regista i niczego innego bo znowu przyjdzie MPC, 2 dni i po serverze -.- Taka jest PRAWDA !!!!!!!!

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

dzieci nie rozumieją polskiego , że były beta testy i serwer został zamknięty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...