Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam jedno pytanie, czy za ibota na iSRO można dostać bana??

Wiem jakie będą wasze odpowiedz ze za każdego bota można dostać bana. Tak wiem o tym ale chodzi mi o to czy ktoś z was nie dostał bana ani ostrzeżenia (czy co oni to tam na iSRO wprowadzili) niech powiedzą jaki okres czasu botuja.

Opublikowano

Ja nie dostałem a bocę od ponad roku na prawie wszystkich botach, boć spokojnie, jak dostaniesz bana to tylko na 7 dni pierwszego.

Opublikowano

Ja dostałem wczoraj na 7 dni . Aż sam się zdziwiłem o.O Dodam, że miałem włączone żeby bot szybciej zabijał mobki . Na dwóch innych charach tego nie miałem i nie dostałem bana . Na wszystkich trzech kontach były silki, ale kupowane jakieś pół roku temu . Na tym koncie gdzie dostałem bana jeszcze później .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Ja dostalem bana na wizardzie na 7 dni na ibocie dodam Clientless takto tez boce dosc dlugo i bana nie dostalem niedawno mi sie kara skonczyla i puscilem go znow na bota juz na srokinga i jak teraz mnie zbanuja to nie gram nim do puki premki nie kupie

a silkow jeszcze na nim nigdy nie mialem

na postaci na ktorej zaopatrzalem sie w silki i kupowalem premki jeszcze nigdy nic nie dostalem