Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z LitlleBigPlanet

MineRaff2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Chciałbym zagrać na Litlle Big Planet ale jak już odpalam gre itd to pojawia mi się że muszę uaktualnić wersję systemu psp a pod UMD pisze PSP Upadate ver 6.00 to chodzi o aktualizację systemu.Ja mam 6.50 to może być problem.Czy możecie mi podać link do 6.00 syetmu.Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

soft do pobrania:

http://uk.playstation.com/psp/support/system-software/detail/item394701/Update-features-(ver-6-60)/

fs_overall.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie musisz instalować tego co masz na płytce. To jest po to, jakbyś miał niższy soft niż ten co jest na płytce.

On służy do tego, żeby odpalić daną grę na wymaganym systemie, jeśli go nie masz wyższego.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Jak masz softa 6.60 to nie musisz mieć starszego... Też mam tego softa i mi Litte Big Planet Działa chociaż wole pograć se w Patapony ^^

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...