Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mody do Resident Evil 4 Proszę o pomoc

Misquamatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem . Pobrałem kilka modów wizualnych do Resident Evil 4 v 1,1 PL (Nie wiem czy wersja językowa ma coś wspólnego z tym) . W plikach readme lub instructions pisze mi aby podmienić folder "Xfile" i tu mam mały problem . Ponieważ takiego folderu w folderze z grą nie ma jest tylko plik "DAT" którego nie wiem jakkim programem otworzyć . Ponadto w każdym z modów sa poszczególne foldery które tez należ skopiować ale również nie wiem gdzie. Nie chce zniszczyć gry , a robienie backupu z nie wiadomych plików jest zbyt ryzykowne bo mogę coś minąc albo źle zrobić backup. To samo tyczy się Mouse Aima też do tej wersji. Nie moge zapisać ustawień myszki a gra jest utrudniona ponieważ celowanie załancza od razu strzał co utrudnia sprawe znacąco. Jeśli ktoś z was bawił się kiedyś modam do RE4 PL to prosiłbym bardzo o pomoc. Dzięki z góry .

P.S Przeszukiwałem w wyszukiwarce czy jest podobny temat .Nie znalazło nic więc go założyłem .Pozdrawiam.

Dla wszystkich Juggalo na tym zasranym świecie MMFCL !!!! This is Horrcore Shit and I'm The King Of Brutality Bich !

i-love-juggalos_design.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...