Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko na temat GifCode.

PoProstuJarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GIF CODE

Witam was bardzo serdecznie.

związku z tym że powstaje coraz więcej tematów z pytaniami o gif code, piszę ten temat aby ogarnąć je. Ja sam też kiedyś pisałem, i z zdobytego doświadczenia opisze wam mniej więcej jak to wygląda i o co chodzi. Myślę że temat nie będzie do usunięcia.. A więc zaczynajmy.

MINECRAFT.NET

- Jest najbezpieczniejszym, i za razem najdroższym źródłem zdobycia gif code. Tam mamy pewność w 100% że bana nie dostaniemy, że będzie działał aż do śmierci. Po prostu gwarancja 100%. Jeśli były by jakieś błędy spokojnie można się z mini skontaktować

ALLEGRO i inne źródła

- Gdy postanowisz kupić gif code z allegro bądź innego źródła nie masz 100% że będzie działał na na zawsze. Z tego wychodzi że allegro i inne źródła to najtańsze środki kupna gifcoda, ale i najniebezpieczniejsze. Ale jeżeli zdecydujesz się kupić pamiętaj o tym aby sprawdzić:

-Komentarze na temat sprzedawcy

-Przeczytać opis dokładnie

-Pogadać z sprzedawcą o tym

Nie każdemu się udaje, lecz niektórzy mają do dziś Gifcode.

Myślę że krótko przedstawiłem wam jak i gdzie kupować, oraz co robić.

Tu macie poradnik jak kupić i aktywować:

http://www.mpcforum.pl/topic/367696-poradnik-kupujemy-minecraft/[/code

[center]Aktualizacja 1 :

[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=5]Co daje nam konto premium?[/size][/font][/center]

[center][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]-możliwość gry na każdym serwerze (od premium)

-Możliwość wgrania własnego skina[/size][/font][/center]

[center][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]-Pełne aktualizacje aż do wyjścia finałowej wersji gry[/size][/font][/center]

[center][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]-2 nowe przyciski, i inne opcje w ustawieniach[/size][/font][/center]

[center][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]-Satysfakcję ! [/size][/font][/center]

][/center]
95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Osobiście nie polecam kupować z allegro itp. Sam kupiłem i teraz tego żałuje. Po kilku miesiącach premium zostało po prostu odebrane :c

Opublikowano

chłopie nie pisz tematów...

przeczytaj słownik ortograficzny może ci pomoże -.-

''źrudło'' hahahha ;X

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam jedno pytanie.

Mianowicie nie wiem czym się różni GiftCode od konta Premium?

33452125019846727433.png

" Skraplasz szyje i masz komplet, wchodzę w ciebie jak woda w gąbkę " Sobotaa!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kupno giftcode to polecam Minecraft.net lub allegro - Nie zawiodłem się na allegro, bo wszystko było ładnie ze sprzedawcą obmówione.

82949578565395015480.jpeg

By Me.

Opublikowano

@Up

Fajnie ze powiedziales to co jest napisane w temacie, dziekujemy.

Co do tematu, to zamiast Gif Code, to Gift Code ;p

I ja kupowalem od typa na jakims forum, za 0,70$ 3 konta, i mam dalej, od stycznia.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Kiedyś jak byłem laikiem to szukałem tego. Przyda się nowym, plus.

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Allegro to kwestia szczęścia, i jeszcze jedno - nie gif code tylko gift code czyli kod prezentowy...

Opublikowano

Ale jeżeli na allegro kupujecie to większość sprzedawców nie pozwala na zmiane hasla lub e-mail , a jeżeli to zrobicie to konto może zostac odebrane lub zbanowane.

300 350 400 500 1000

Opublikowano

UP@

Na allegro za 60zl kupisz sam klucz który musisz aktywować , są też po 20zl na 3 lata .

Gift Codę a Premium to 2 różne rzeczy , to pierwsze jest płatne i pozwala grać w gre poprzez aplikacje a to 2 jest darmowe i gra się poprzez przeglądarke .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@goes173

Gadasz straszne bzdury bo Premium i GiftCode to dokładnie ta sama rzecz. Po prostu aby mieć konto premium trzeba wpisac GiftCode.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...