Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Call of duty mw2 brak serwerów

xDising

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo :3

Mam mały problem z MW2. Ostatnio kupilem Klucz do steama na allego (wiem głupie) no ale cóż. Kupiłem, otrzymałem, instaluje na steamie. Dobra zainstalowało się. I co dalej!?!?!? Wlaczam grę szukam serwera iiii. Nic! 20 min, żadnego serwera i tak na każdym trybie. Lan jest otwarty. POMOCY! Pozrawiam :3

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

Opublikowano

Wiesz.. Ja mam orginalna gre. Wczoraj z nudow zainstalowalem, czekalem z 3 min i nic.. dzisiaj rano wbijam i normalnie laczy. Moze malo osob gra, albo cos. ;p Podaj steam, to moze razem popykamyy ;p

Opublikowano

Jak nat masz otwarty do weś pierw zagraj sam tak jak bys stawiał hosta, a potem wyjdz i sprubuj :) . Mi pomogło

2863366318.png

Opublikowano

Wiesz.. Ja mam orginalna gre. Wczoraj z nudow zainstalowalem, czekalem z 3 min i nic.. dzisiaj rano wbijam i normalnie laczy. Moze malo osob gra, albo cos. ;p Podaj steam, to moze razem popykamyy ;p

xDising :)

@up2

@up

Wiecie co, MW3 mi działa bez żadnych problemów więc ... Lan mam otwarty Ale jak proboje dolaczyc do kogos to mi pisze. Lobby cos tam ...

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...