Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi

Assassin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu zmieniliście rangi, ja uważam że poprzednie były lepsze bo raczej za 200 nie należy mi się begginer II, Chciałbym abyście powrócili do poprzednich rang albo zrobili jakieś ciekawsze ale to może później a teraz by się przydała rozpiska jaka ranga za ile. Chyba większość społeczności mpc się ze mną zgodzi że nowe rangi nie są zbyt fajne :/. Co o tym wy myślicie?

Mariuszw13.png
Admin Cienia
Opublikowano

Assain, proszę wytłumacz dlaczego nie należy się ranga begginer? MPC forum cały czas się pnie do góry a owe rangi są tylko urozmaiceniem. Wejdź w zakładkę użytkownicy, i segreguj według postów (ilość stron*) a zobaczysz że taka zmiana była potrzebna. :)

Pozdrawiam.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
A na co ci ranga ?.......Ja mam PostMaker i moge sie zamienic nawet na pijawke :D

Postmaker to grupa a range masz odrazu pod avatarem

76561198001815076.png
Opublikowano
Postmaker to grupa a range masz odrazu pod avatarem

Wiem, ale sie pomylilem :D.....

Stare rangi byly smieszne :P.....Lepper, dziecko spamu itd. :P

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

o co wam chodzi?

co wam da ta ranga?

ja mam beginner i co z tego

wazne ile sie jest na forum a nie jaki sie ma podpis pod obrazkiem -.-

@down

ty siedz lepiej cicho niktos... -.-

.

Opublikowano

rangi byly fajne poprzednie np kurwikloc xD a tera jakes benigery mpc teamy beeginery 2 niewiem o co chodzi wogule

Opublikowano
rangi byly fajne poprzednie np kurwikloc xD a tera jakes benigery mpc teamy beeginery 2 niewiem o co chodzi wogule

Jak ja czytam twoje posty to nie wiem co robic.....Smiac sie czy plakac ? :D

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
widzisz 2000+ = nooby i spamery tlyko to..

@assasin poco ci to wazne ze dostajesz haki lub piszesz o glupotach jak caly ty

yep, najlepiej to takich zbanowac 4ever

76561198001815076.png
Opublikowano

A mnie tam się moja podoba :D "MPC Team" . Kozacko ;D

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano
widzisz 2000+ = nooby i spamery tlyko to..

@assasin poco ci to wazne ze dostajesz haki lub piszesz o glupotach jak caly ty

A jednak te 2k + czy nawet 1k+ o czyms swiadczy, bo gdyby tak jak ty uwazasz wszyscy z 1k+ postow to spamerzy to juz przy kilku, kilkunastu, kilkudziescieciu, lub nawet kilkuset postach miely by bana. Pomysl troche, a nie patrzysz tylko na to co inny pisza. Ale co ja sie kluce przeciez to pro uber elo elo znawca kilaz ^_^ haha.

Opublikowano

No właśnie o to mi chodzi że tamte były śmieszniejsze i ciekawe był jakiś pomysł a te nowe to takie nijakie. Killaz raz tylko wytłumaczyłem co to znaczy że "ludzie nie piszą takich głupot nawet po setce" i odrazu mówisz że pisze same głupoty? Chyba Pipr miał z tym racje

Mariuszw13.png
Opublikowano

Ten Temat Powinen Byc Zamkniety.

~1. Ten temat nic nie wniesie do rang . Nic nie zmienisz ja tutaj juz dlugo siedze i i mam dopier o 420 post xD

30364378.png

Opublikowano

stare były śmieszne - te są fajne a kolejne będą wyjebane w kosmos - temat do zamknięcia!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...