Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kw-3 czy M6?

Klik:P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze? Kw-3 czy M6? Na co sie bardziej oplaca zbierac?

Z gory thx za odp

• Nauczylem sie robić Spoilery i mam podniete jak nie wiem kto

• Wiem że odpowiedzieliście na pytanie o serwerze minecraft no-hamachi,ale dalej nie wiem jak to zrobić :(
  • Jeżeli jeszcze to czytasz to masz może jakieś ciekawe pluginy na serwer bukkit 1.1? Jak masz to wyslij mi nazwy na PW ;)
  • Koniec :D

Opublikowano

kw-3 lepsze, w kw-3 najlepsze działo to 107 zis z kw nie oplaca sie wydawac expa na te 122 1k kredytow za 1 pocisk napewno cie nie bedzie na to stac jezeli nie grasz na premium,po za tym 107 jest szybsze i ciekawiej mi sie nim grało. Ale wybierz jak uwazasz

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

KW-3 jest o wiele lepsze niż M6 pod prawie każdym względem. M6 jest jedynie szybszy. Jednak po M6 jest T29, który jest zdecydowanie najlepszym czołgiem VII tieru. Jednak jeżeli chodzi tylko o tier VI to zdecydowanie KW-3. Potężny dmg, penetracja i pancerz, czyli wszystko czego ciężki czołg potrzebuje. ;)

Opublikowano

KW, KW-3, IS-4, IS-7 - to są czołgi, z którymi ciężko konkurować.

Grałem zarówno KW-3, oraz M6 i mogę Ci powiedzieć, że:

• M6 będzie miał problemy z penetracją KW-3
  • KW-3 jest wolny i niecelny
  • Zarówno M6 jak i KW-3 mają wystarczający pancerz z przodu, jednak KW-3 dostaje do tego dobre działo
  • M6 jest lepszy do ubijania mniejszych czołgów
  • KW-3 świetnie się nadaje do walki na średnie i małe odległości z innymi gigantami :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

kw-3 lepsze, w kw-3 najlepsze działo to 107 zis z kw nie oplaca sie wydawac expa na te 122 1k kredytow za 1 pocisk napewno cie nie bedzie na to stac jezeli nie grasz na premium,po za tym 107 jest szybsze i ciekawiej mi sie nim grało. Ale wybierz jak uwazasz

Nie będzie stać? KW-3 z 122 zarabia równie dobrze co z 107. Nawet na Is'ie na + z tą lufą wyjdziesz.

Nie lubiłem KW-3 ociężały, powolny i niezwrotny. Nawet niezbyt szybki med łatwo może nas wymanewrować.

M6 ma na papierze sporo słabszy pancerz, jednak jest w nim trochę magii. Front potrafi zrykoszetować pociski o penetracji dostatecznej by przejść przesz wszystkie ściany po kolei. Zaletą są też rozbudowane gąski-sporo pochłaniają a szybka wieża nie czyni nas po ich utracie bezbronnymi.

Opublikowano

KV-3 oczywiście. 122 mm armata i wszystkie 8 tiery są na Twojej łasce

Opublikowano

Osobiście wolałem kw-3, bardzo dobrze zarabia, najlepszy czołg na kampanie... Aż do czasu gdy nie zacząłem kilka dni temu robić amerykanów... M6 zarabia o niebo, powtarzam.. O NIEBO LEPIEJ , ma dużo tańsze pociski, i to właśnie sprawia,że to on zarabia najwięcej. Poza tym gra się nim przyjemniej ;)

kalik.png

Opublikowano

Posiadam obydwa czołgi na max wyposażeniu i załodze 100%.

I powiem ze lepiej grało mi się amerykańcami. Obecnie jestem na T29 i tu jest radocha.

Polecam ci grać na zmiane kv3 i M6 obydwa modele zarabiaja dobrze i nie bedzie problemów z ich utrzymaniem i rozwijaniem

Ponadto następny Is na radzieckich jest ciężki do utrzymania

a z moich 2 dniowych spostrzeżeń T29 jest sie zawsze na plusie

Opublikowano

KW-3 zapewne się łatwiej gra (przyzwoita penetracja, jest w stanie VIII tiery od przodu przebić i duży pancerz). Jeśli wybierać z rosyjskich to ja osobiście wybrałem KW-1S, gdyż jest bardziej typu - IS (zwrotny, mocne obrażenia).

M6 z 90mm się bardzo przyjemnie grało. Zarobki były duże (250kredytów przeciwko 1k (kw3 122mm)). Jeśli chcesz odkryć tier 7 i mieć w danym momencie 70% kosztu 7tierowego czołgu to idź w amerykanów.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Tak jak pisałem posiadałem obydwa czołgi.

Ale twoje rozumowanie jest złe.

Nie chodzi o to jaki nastepny czołg lecz jakie masz priorytety, jaki stawiasz sobie cel nadrzędny.

Ja osobiscie chce IS-3 i T34 i T30 dlatego obrałem odpowiednie scieżki

Jeśli chodzi ci o dobrą zabawe na niskich tierach to zostań na KW i pociagnij ścieżkę amerykańska do T29 (idzie dosyć szybko)

Zastanów sie co chcesz mieć jako ostatnie

Opublikowano

się tak w trącę kv 3 dobry pancerz i dzialo ma więc ogarnięty gracz powinien ze 122 bez premki chociarz 15k na + wyjśc. M6 nie grałem ale z tego co wiem łatwo go rozwalić jednak czasem nawet dingi siadają. A jesli chodzi który czołg więcej zarabia to nie liczy się cena pestek tylko zadane DMG. W kv3 ze 122 bedziesz sporo bił a co za tym idzie sporo zarabia. Ze 107 lub 100 juz nie jest tak wesoło zanim cos ubijesz to zadasz mało DMG a padniesz szybko i co z tego wtedy, ze pestki tanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale za to masz mniejszy czas przeładowania, ja mam 122 i teraz chcę odblokować 100 bo moim zdaniem jest lepsza. Większa penetracja, trochę mniejszy DMG, ale za to nie wydajesz na ammo tyle kasiory

Opublikowano

Ja bym sie podpisał pod tym ze M6. Jednakze nie sugeruj sie innymi , niestety musisz sam sprawdzic i obrac twoj priorytet w czołgu. Predkosc czy dmg. Niestety nie da sie tego miec na raz. Ja mam KV 3 i zaluje. meczy mnie gra tym czolgiem. posiadam T20 i bedzie to fajnie wspolgralo. Mianowicie te same czesci w duzym stopniu

:) Powodzenia

kowalesko.png

If You Get Ban, Don't Worry , Don't Cry Take Anfa And Fly!!

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Opublikowano

KW-3 prawie zawsze wygrywa z M6 ;)

Nawet jeśli KW-3 byłby stokowy, to i tak jest lepszy od M6 :)

Co nie zmienia faktu, że M6 gra się całkiem przyjemnie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

KW-3 prawie zawsze wygrywa z M6 ;)

on się nie pytał co wygrywa a co jest lepsze więc nie wiem co ten post wnosi otóż zgodzę się z przedmówcą kw3 jest dużo lepszy czasem mam duże problemy by go od przodu przebić z 7-8 tieru. oraz to że wybór dział jest większy 90mm m6 nie jest rewelacyjna kw3 posiada albo 107 z kw albo 122mm 2 działo w IS. więc radził bym ci brać kw3 i nawet nie zastanawiać się:)

Opublikowano

Ale za to masz mniejszy czas przeładowania, ja mam 122 i teraz chcę odblokować 100 bo moim zdaniem jest lepsza. Większa penetracja, trochę mniejszy DMG, ale za to nie wydajesz na ammo tyle kasiory

Może i wolno ładuje ale o ile o 1 pocisk na minute? Lepiej mocno przyjebać a porządnie niż się walić rok z ubiciem...ja kw-1s na moim kw-3 mam na 2 strzaly :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...