Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiara, religia part 2

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W tym temacie można wyrazić swoje poglądy dotyczące wiary i religii oraz podyskutować na tematy z tym związane. Nie chcę tutaj pustych postów w stylu "Jestem chrześcijaninem", posty bez argumentacji będą usuwane. Wierzycie? Dlaczego nie/tak? W co wierzycie? Po co wam wiara? Jaki w tym widzicie sens?

Proszę o nie kłócenie się w temacie tylko wypowiadanie. Temat został cls przez to. Jest to kontynuacja tematu wiara, religia

graphic.png

Opublikowano

W tym temacie ateiści będą się kłócić z katolikami i katolicy z ateistami.Wolnomyśliciele wyraża swoje zdanie, a prawdziwi chrześijanie nic nie będą pisać na ten temat, tudzież dyskutować.Natomiast ja pozwolę przez chwilę zabrać w tej sprawię głoś.

MPC Forum nie jest najlepszym miejscem na takie dyskusje.Osobiście nie mam nic przeciwko ateistom; chętnie podyskutuje z jakimś na dobrym poziomie kultury.

Opublikowano

Zamykam.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Proszę o nie kłócenie się w temacie tylko wypowiadanie. Temat został cls przez to. Jest to kontynuacja tematu wiara, religia

Pisales wczesniej, że znales juz wszystjkich w gim etc. Nazywa sie to deja vi dla twojej wiadomosci :)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Zawszę, jak jest jakiś ciekawy temat gdzie sporo ludzi się wypowiada to go zamykają.

Ja tam nie mam nic do innych, pod warunkiem że oni się nie wtrącają do mnie. Jeśli jakiś ateista karze mi mówić, dlaczego wierzę, czy mam dowody itp. to jest to śmieszne.

Myślę, że wszystkie religie jakoś się łączą, tylko gdzieś, kiedyś zostały podzielone.

Btw. znowu zacznie się "kłótnia" tak samo jak w tamtym temacie i znowu zamkną. A jak gość dzisiaj spamował reklamą jakiegoś forum przez 5 godzin, to nikt się nie zainteresował. -.-

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...