Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Maska Smoka,tarcza,buty,bronsoleta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić by dany przedmiot było mozna ulepszać magicznym metalem czyli że np. zUpiornej maski>> Maska smoka?? bo nie mogę ulepszyć metalem a u sury mogę ulepszać proszę o pomoc

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

musisz dodać w item_proto w zakładce refine_vnum , refine_set nic nie musisz zmieniać żeby ulepszało bo magiczny Metal będzie ulepszał tylko są 2 rodzaje magicznego metalu 1 jest do wytwarzania zwojów tych u kowala a 2 do ulepszania itemów

Navicat-->Player--->refine_proto dodajesz id ulepszacza i dajesz potrzebne ulepszacze na ulepszenie itemu

Navicat--->Player--->item_proto--->szukasz id stalki--->szukasz tabelki refine_vnum wpisujesz id hwwanga a w refine_set dajesz id ulepszacza jaki dałeś w refine_proto

Id Metali :

71026-Magiczny Metal do ulepszania zwojów od kowala

25041.-Magiczny Metal do ulepszania itemów ..

Znalazłem to.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik Kusicielka dnia 06 luty 2012 - 11:16 napisał

musisz dodać w item_proto w zakładce refine_vnum , refine_set nic nie musisz zmieniać żeby ulepszało bo magiczny Metal będzie ulepszał tylko są 2 rodzaje magicznego metalu 1 jest do wytwarzania zwojów tych u kowala a 2 do ulepszania itemów

Navicat-->Player--->refine_proto dodajesz id ulepszacza i dajesz potrzebne ulepszacze na ulepszenie itemu

Navicat--->Player--->item_proto--->szukasz id stalki--->szukasz tabelki refine_vnum wpisujesz id hwwanga a w refine_set dajesz id ulepszacza jaki dałeś w refine_proto

Id Metali :

71026-Magiczny Metal do ulepszania zwojów od kowala

25041.-Magiczny Metal do ulepszania itemów ..

Znalazłem to.

-,- , w sumie masz rację nie rozpisałem się do końca ale ci powiem że próbowałem tym 25041 i jak przeciągam na maske upiorną magiczny metal to się nie da ulepszyć a u sury się da ?? , tak samo próbowałem tym 71026-Magiczny Metal do ulepszania zwojów od kowala i też nie da się -,-

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Spradź czy wpisy są takie same w item_proto klienta & serwera. Żeby ulepszyć metalem, muszą one być zgodne. Tylko ulepszanie u Seon'a jest czytane z bazy.

• Usługi webmasterskie (front & back)
  • Administracja systemami baz danych (SQL & noSQL)
  • Administracja serwerami Unix/BSD
  • Administracja & konfiguracja CMS (Wordpress itp)
  • Administracja & konfiguracja silników for (IPBoard / MyBB itp)

< Klik >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...