Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer [hardcore] + [frakcje] [1.2.4] [DEDYK] [no premium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ip serwera: 188.165.244.159:8026

Premium: off

Potwory: on

zwerzęta: on

neather: on

PVP:ON

OPIS:

Serwer jest typu hardcore czyli zginiesz masz bana na tydzień.

Mapa została przerobiona dla naszego serwera dlatego możecie siedzieć w zamku i zwiedzać (a jest co) lub wyruszyć w poszukiwaniu własnego kąta.

Możesz stworzyć gildię lecz musisz posiadać rangę VIP (koszt to 6zł +VAT).

Nasz serwer posiada plugin dzięki któremu ludzie z x-ray nie będą widzieć rud wykrycie takiego gracza oznacza bana na zawsze.

Opublikowano

Nie polecam, admin zabił mojego kolege piorunem (( //thor )), bo miał taki kaprys, potem nie potrafił dać Unban, mówił że cmd nie działa.

Do tego zaczął rzucać we mnie buteleczką expa i psuć mi zabawe. Nick moda: Supcio96

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja dostalem bana za x-ray ktorego nie mam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja dostalem bana za x-ray ktorego nie mam

Nie polecam, admin zabił mojego kolege piorunem (( //thor )), bo miał taki kaprys, potem nie potrafił dać Unban, mówił że cmd nie działa.

Do tego zaczął rzucać we mnie buteleczką expa i psuć mi zabawe. Nick moda: Supcio96

Supcio został zbanowany podajcie mi wasze nicki to was odbanuje

Opublikowano

Serwer jakiś nieogarnięty admin nie ogarnia jakies komendy wpisuje wgle nie wiadomo co

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Opublikowano

Nie polecam serwerwa ! Admin to jakieś 10 letnie dziecko ! Dał mi bana za prowokowanie creepera którego ja nawet na oczy nie widziałem ! I powiedział że zniszczyłem mu owczarnie na której był cub !

Ogólnie nie polecam serwera !

Opublikowano

zrób white-list mniej dzieci i do tego jak kogoś zbanujesz to nie wejdzie ci potem na serwa z zmienionym nickiem (tzw. minecraft na piratach)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...