Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet iPAD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ostatnio zastanawiam się nad zakupem Tabletu,najbardziej interesuję mnie iPAD 2 albo iPAD 3 i tu nasuwa się moje pytanie.

Czy iPAD 2 dużo różni się od iPADA 3 , i czy jest tu gigantyczna różnica zmian z ipada 2 na ipada 3?.

random.jpg

Opublikowano

@up

Learn to read. Nie znam się na ipadach...troszkę poczytałem i jest napisane,że 3 ma lepszy procesor,układ graficzny i wyświetlacz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówimy NIE chińskim podróbkom !

w iPadzie 3 jest lepszy układ graficzny i troche lepsze CPU (chociaż na papierze jest identyko) oraz kolejnym "udogodnieniem" od Apple jest to, że jeszcze ciężej jest wyciągnąć to na kartę SIM, dziękujemy Apple. <3

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

The New iPad (iPad 3) ma nowy, lepszy wyświetlacz Retina o rozdzielczości 2048x1536 pikseli. Ma on również lepszy układ graficzny i procesor Apple A5X. Natomiast rozdzielczosc iPada 2 to 1024x768 co jest wielką różnicą, a procesor to ciut mniej wydajny A5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...