Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/dyskusja]obraza?

~Gryffin~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dostałem bloka na posty za http://screenshooter.net/8288491/sebntqo . Trochę nie rozumiem tego bloka, gdyż nie użyłem tu żadnego niecenzuralnego epitetu / przymiotnika. Nie można już nawet nikogo nazwać głupim, bo za to jest blok? Proszę o zachowanie kultury w temacie, nie chcę aby był on zamknięty. Przypominam, że nie jest to skarga, a dyskusja o przesadzaniu z warnami / blokami.

Opublikowano

Sorry, ale po pierwsze słowo gupi to nie jest jakaś wielka obraza, do tego blok na posty. Za to co najwyżej mógłby dostać warna choć nie wiem kto jest tak wraźliwy żeby raportować takie coś ale nie bloka.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Ogólnie to jest lekka obraza. Jeżeli pisałeś to do wroga/kapusia

To wiedziałeś z góry że ten ktoś to zgłosi..

Moim zdaniem warna za to nie powinno być. (to tylko moje zdanie)

Ogólnie staraj się nie używać takich określeń w prost do usera,

Ponieważ wiesz jak się to kończy.

Moderator który dał Ci blok na posty, chciał uniknąć niepotrzebnego flamewar.

Jeżeli to było PW - słusznie to zrobił. Jeżeli to był status..

Myślę że mógł tego nie robić.

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Hmm...Jeśli to post ,to mógłby być to spam ,ale jeśli to status/pw ,to nie powinno być warna, jedynie ostrzeżenie w pasku bez zmiany statusu ,ew. 5% ;) Warn moim zdaniem do zdjęcia ;P

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

kto ci dal tego warna? 2 slowa to nie obraza zeby dac bloka na posty ale podaj ogl link do tematu czy tam statusa a nie sam screen

Opublikowano

Przez taką głupią wiadomość mogłeś rozpocząć niezły flamewar na forum .

Powiem tylko tak : Już od dawna dajemy blokady postów za podjudzanie do flame.Ta kara jest lepsza chyba niż block konta na 3 dni .

Z resztą po co płaczesz jak nie masz blokady postów i piszesz ?-.-

9368_gold.png

Opublikowano

@Omek :

Przypominam, że nie jest to skarga, a dyskusja o przesadzaniu z warnami / blokami.

Trochę dziwi mnie to, że nazwanie kogoś głupim na PW może być wszczęciem flamewaru na całym forum.

Poza tym, jeśli to jest PW, a ja dostaję blokadę postów to dalej mogę go obrażać na PW, więc trochę bezsens.

Opublikowano

Z tego co wiem to za flamewar dostaje się warna i bloka na posty , a tutaj jest tylko mała obraza więc chyba samo 5% by wystarczyło .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ale to było PW,a nie post na forum. Chcieli sobie wyjasnic co i jak, do żadnego flamewaru nie doszło. A gdyby doszło to druga osoba też by dostała bloka na posty.

Opublikowano

Hmm to nie było wyjaśnienie, tylko to była pierwsza wiadomość, nie było tam nic więcej w tej wiadomości tylko te dwa słowa, nie poparte niczym, tak samo jak ktoś napisał by Tb, że jesteś głupi i tyle nic więcej..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Hmm to nie było wyjaśnienie, tylko to była pierwsza wiadomość, nie było tam nic więcej w tej wiadomości tylko te dwa słowa, nie poparte niczym, tak samo jak ktoś napisał by Tb, że jesteś głupi i tyle nic więcej..

''

Tak po za tematem czyli jak ja do ciebie bym tak napisał to tylko blok na 3 dni ?:D

Opublikowano

Tak dlatego, że uznaję coś takiego za obrazę, nie masz prawa na nikogo mówić, że jest głupi, bo nie Tobie to stwierdzać, i trzeba zachować kulturę.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...