Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFGambler

S0ul3r05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

chciałem po prostu czasu, aby zaprezentować moją nowo opracowanego narzędzia.

SFGambler jest, jak sama nazwa wskazuje, narzędzie mówi o błazna ust Gambler en.) z jednym kliknięciem pilota.

Ta jedna była zawsze w komplecie wzroku ile, jak dużo nadal ma, a jak kurs wygląda w gospodarstwach złota. Więc jeśli osiągnęła zysk lub stratę. Narzędzie wykorzystuje metodę wykorzystania podwoić na straty i zyski używać jako pierwszy zresetowane.

Możliwe jest również tylko 1 złoty set, nawet jeśli jest w grze, gdy nie jest się zalogować normalnie świadczona.

Więc kiedy z tobą, zwykle na błazna jest miejsce, gdzie zwykle potrzeba co najmniej 10/100 sztuk złota.

Uwaga

Aby użyć narzędzia są serwera, nazwa użytkownika i hasło wymagane.

Dane te są wykorzystywane wyłącznie do narzędzia, a także jako nigendwoanders na komputerze (funkcja pamięci opcjonalne) są przechowywane.

pliki do pobrania

SFGambler.jar server.xml

(kliknij prawym przyciskiem myszy> zapisz jako ..)

The 'server.xml potrzeb w tym samym katalogu co SFGambler. jar, w razie potrzeby, na przykład, brak serwerów, może zostać rozszerzona łatwo.

screeny

logowanie:

okno główne:

VirusTotal skanowania

to co na up to przetlumaczone i z tego mi wynika ze to hazardbot

sygnaflippy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...