Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] O co chodzi ze stronami run?

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy wybrałem dobry dział ale nie znalazłem innego gdzie mogę zadać to pytanie.

A mianowicie czy strony run się kumulują ?

Jak na jedna strona run dodaje mi +5 obrażeń a druga +3 obrażeń to kiedy gram z innymi na start mam +8 obrażeń czy tylko jedno z dwóch ?

Te strony łączą się z sobą ? Czy każda jest osobna?

Bo nie wiem czy moje runki dawać tylko na jedną stronę czy na obie.

Opublikowano

1 rada - runy kupuj dopiero po 20 lvlu nie wcześniej.

Przed grą wybierasz stronę run, którą chcesz używać w grze, np. masz stronę z runami pod AP to jeżeli grasz np. Lux to bierzesz tą stronę. Ale runy +20 lvl ! Pamiętaj.

he?

Opublikowano

Tak, kumulują się. Wybierasz które chcesz, masz np. glify i esencje, kupujesz do nich armora z glifów masz 10 armor a z esencji 5. Więc razem masz 15, i z taką ilością zaczynasz grę.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

chodzi ci o to ze jak na 1 stronie masz same obrazenia a na 2 np mane to czy dodaje ci i mane i obrazenia czy tylko jedno tak ? jesli o to chodzi to nie przed graniem kazdym jak wybierasz juz postac to tam wybierasz ktora strone run chcesz aktywowac a ktora bedzie wylączona w danym meczu

PS licze na like jesli o to chodzilo xD

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Jeśli jeszcze nie rozumiesz wytłumaczę ci na twoim przykładzie. Masz dwie strony z runami. Na jednej +5 ad, na drugiej +3 ad. W oknie wybierania postaci, po lewej od czarów przywoływacza (Summoner spells) są dwie rubryki (białe paski) górny to runy, dolny to specjalizacje (masteries) klikając na pasek run ( domyślnie jest napisane ('strona z runami 1' o ile się nie mylę) klikasz i wyskakują ci dwie możliwości. Na 'stronie z runami 1' masz +5 ad, więc jak na to klikniesz to przez cały mecz będziesz miał bonus z tej strony z runami. Jeśli zaś klikniesz 'strona z runami 2' to masz bonus +3 ad. Mam nadzieję, że wyjaśniłem.

PS. Możesz mieć więcej stron z runami dokupując je w markecie za RP

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...