Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Żadne pliki serwerowe mi nie działają!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ściągnąłem sobie starter Bukkita, a następnie według wzoru utworzyłem plik startowy. Niestety, Bukkit nie chce mi działać, a zamiast znanych nam napisów wyskakuje lista następujących błędów:

Bez_tytu_u-1332611281.png

Czy ktoś z was wie, jak mi pomóc?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Próbowałem i nic.

@EDIT.

A jak zrobić reinstala? Usunąć pliki z C:\?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Pliki od Bukkit, nie są jeszcze rekomendowane więc mogą w nich występować błędy, Poczekaj na kolejnego dev i ściągnij.

Opublikowano

Ale ja pobierałem całą paczkę, i innym działała, a mi nie.

Opublikowano

Pobierz na inną wersję np. 1.2.3 czy nawet 1.1 i zobacz czy zadziała. Jeśli tak to wina plików i musisz poczekać na rekomendowaną.

38d92a83b52aa42fmed.jpg

mca.png

Opublikowano

Wyszła już wersja rekomendowana, i nadal d***. Co robić?

Opublikowano

Wiesz co, LexiR, te twoje pliki są tak cienkie, że musiałem sobie zrobić SWÓJ launcher.

Oczywiście nie działają.

Opublikowano

haha działają są już testowane przez innych graczy jak tobie nie działają to twój problem (sam ich używam)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...