Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Play i nic się nie dzieje.

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema xD

A więc 2 dni temu pojawił się problem z włączeniem lola :D po kliknięciu na "PLAY" nie pokazuje się okno logowania w procesach niby wszystko jest włączone ;/ Tak się składa ze mam kilka folderów z lolem :D inny spatchowałem i działało lecz dziś juz nie działa :( spaczowałem następny i działa ale pewnie do jutra nie będzie działać.

Proszę o pomoc.

THX :D

Info:

Win 7 N

Sprzęt: wystarczający żeby grac na very high z max FPS(60).

Opublikowano

Bezsens, jak Ci działa, i nie masz pewności czy przestanie działać to po co to piszesz ? Napisz, przestanie działać. Ale jak już mam Ci odpowiedzieć, to kliknij napraw, po prawej u góry.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Wątpię zeby napraw pomogło :D bo już trochę poczytałem na ten temat. Na razie póki działa to nie będę kombinował jutro dam znać co i jak.

Opublikowano

Niedawno miałem ten problem więc przybyłem pomóc.

Usuń : C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher

I zrób update.

Opublikowano

skanuj kompa, jezeli ci wykryje Virut.B to jestes w dupie i czeka cie format.

A jezeli nie to usun inne foldery z lolem i reinstal.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

@Up

Have a fun.

Kilka dni temu miałem ten błąd i zrobiłem co tam napisałem.

Prosze, przeskanuj komputer antyvirusem, i czekaj do nastepnego patcha, bycmoze to blad po stronie Riotu.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Chyba się naprawiło bo cały czas działa :D Zobaczymy jak znów się zepsuje to usunę C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher

Thx za pomoc

Do Zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...