Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Force Archer czy Blader?

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Wczoraj zacząłem grać w Cabala lecz nie wiem którą z tych 2 postaci wybrać. Może napiszę co mi ważne :)

- widowiskowe i moce skille :)

- ładny wygląd postaci w późniejszych lepszych "zbrojach"

- ładny wygląd późniejszych broni (wysokopoziomowych)

- nie za droga w utrzymaniu

- nie za trudna do ogarnięcia

Stawiam lajki za sensowne odpowiedzi :)

Pozdrawiam.

Budowniczy
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ale poczekam jeszcze na inne wypowiedzi.

Opublikowano

- widowiskowe i moce skille

:) = No tak to FA/BL mają bardzo mocne skile i widowiskowe. Bardziej polecam FA.

- ładny wygląd postaci w późniejszych lepszych "zbrojach" = Na 100% FA z mthrilem na 115 wygląda bosko

:)

- ładny wygląd późniejszych broni (wysokopoziomowych) = Tak samo FA mithri łuk dobrze wygląda.

- nie za droga w utrzymaniu = Chcesz mieć dobrą postać?? To musisz sporo kasy wydać.

- nie za trudna do ogarnięcia = FA jest dość łatwy, jak nie grasz PVP.

Polecam FA.

Kappa.

Opublikowano

Blader jest niezły na pve. Fajnie się robi dungi zarówno w teamie jak i solo. A wygląd to kwestia względna. Najlepiej wygoogluj sobie suity osmium i wyższe, a sam zobaczysz co ci się podoba:) Widowiskowość skilli zawsze mnie pociągała w tej klasie :P Ja bym brała bladera.

Aha. Weź pod uwagę, że blader walczy bezpośrednio, w zwarciu. Natomiast FA to walka na dystans.

#don't care

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BL jest droga lecz oplacalna postacia ma silne skile i zajebiste BM2 dzieki czemu jest najlepsza podstcia do PVP i Bosow . jest niestety droga, posiada efektowne skile, uzbrojenie cieszy oko) sory ale o Fa ci nic nie powiem bo nim nie gralem i sie na nim kompletnie nieznam ale wiem tyle ze jest tani i ma wysoki DPS.

Opublikowano

- widowiskowe i moce skille

:)

obie klasy mają widowiskowe i mocne skille, ale "ładniejsze" ma wg. mnie FA

- ładny wygląd postaci w późniejszych lepszych "zbrojach"

FA w mirthilach, jak juz wyżej napisali, a także mi się osobiście podoba w teragrace (chyba coś źle napisałem ale mniejsza)

- ładny wygląd późniejszych broni (wysokopoziomowych)

osobiście u BL bardziej mi pasują katanki, szczególnie zbroja mitrhil i katany osmium (to mi się podoba

:D ) a u FA łuk z mirthil lub lapis

- nie za droga w utrzymaniu

BL wg mnie jest tańszy w utrzymaniu, ale to moje doświadczenia, chodziaż FA grałem tylko do ok 120

- nie za trudna do ogarnięcia

tutaj bardziej skłaniał bym się co do BL, ale to jest jak dla mnie tak. Pierwszą swoją postać ogarnia się najlepiej, ja osobiście zaczynałem od BL a później FA, więc trochę lepiej ogarniam niż inne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...