Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Founds przez SMS?

xMaZx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się.

Wybierasz jakąś kwotę.

Potem płatność i tam masz sms.

Działa sam korzystam.

Cennik to

sms za 7,38zł 2700 f

sms za 24 zł 10040 f (dokładnie nie pamiętam).

Pomogłem?

Kliknij Lubię to.

Opublikowano

To jeszcze ma wyglad starego ale tak samo to dziala nadal ,najlepiej to przelew ,gadaj ze starymi ;d

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Ale on chce sms, może nie ma kasy a telefon ma na kartę i tam ma sporo pieniędzy i nie ma na co tracić. Ja tak robie bo na koncie mam ponad 140zł a i tak zaesze doładowuje więc nie trace tyle kasy

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Miałem ten problem :D przyponij sobie czy przy rejestracji konta nie wybrałeś jakiegoś innego Państwa które nie może kupować FOUND przez sms, kiedyś Polska też nie mogła :D ale to jescze ze 3 lata temu ;d jak grałem na beta :D i po beta :P z 1rok. Wracając do teamtu masz problem bo pewie wybrałeś inne Państwo niz Polska :) ja dla jaj wybrałem kiedyś Pakistan :D i musiałem inne konto robić :)

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

@up

Pogratulować, narodowość można bez problemu zmienić na ea.com, nie musiałeś robić nowego konta.

Płatności sms nie było podczas closed bety.

Nie wiem, czy teraz jest jakiekolwiek państwo, które nie może kupować za pomocą sms.

3 lata temu powstała gra.

@down

3 lata temu nikt nie mógł.

Opublikowano

@up

Pogratulować, narodowość można bez problemu zmienić na ea.com, nie musiałeś robić nowego konta.

Płatności sms nie było podczas closed bety.

Nie wiem, czy teraz jest jakiekolwiek państwo, które nie może kupować za pomocą sms.

3 lata temu powstała gra.

to mowie 3 lata temu jak na beta gralem -.-

242662WizKhalifa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...