Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Niewłaściwy login lub hasło przy logowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jak w tytule mam problem z niewlasciwym loginem lub haslem podczas logowaniem chociaz login i haslo sa prawidlowe. sa to pliki aryman odpalane na kliencie denmarkmt2(jesli to cos pomoze). mysql sie laczy port map dziala jedynie przy wlaczaniu serwera pisze connection unrechable, ale na poradniku na yt aryman ma to samo i mowi ze sie wlaczyl, ale moze jednak tu tkwi problem. Pozdrawiam i prosze o pomoc.

Opublikowano

Na pewno dobrze dodałeś hasło?

Hasłem ma być kod mysql. Wygenerujesz go tutaj:

http://www.mysql-passwd.yoyo.pl/

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

no o tym zapomnialem, dzieki zaraz lukne i zobacze czy dziala

@Edit:

Dalej to samo pierwsze dwa razy chwile bylo zostaniesz polaczony z serwerem, chwile pomyslal i pokazal niewlasciwy login lub haslo, potem juz od razu niewlasciwe ....

Opublikowano

Tłumaczenie Kasi ;D

Masz poważnego buga.

Ustaw sobie standardowe hasło.

Czyli 12345

:)

A następnie zrestartuj bazę.

40209909810444895132.png

Już wkrótce .. Start - Nowego prywatnego serwera Lathir.pl

Nie przegap tego !

Opublikowano

jeśli chodzi o connection unrechable to na plikach 2008 takich jak arymana to wyskakuje takie coś. Sprawdź czy nie masz capslocka włączonego przy logowaniu albo o skrócie klawiszowym Ctrl + Shift. Co zamienia literki y, z na z, y.

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

no nie wiem, akurat na to zeby zobaczyc czy to ze jest connection unrechable zrobilem konto z najlatwiejszymi pasami czyli login root a haslo mpc i haslo jest wygenerowane. najlepiej mi sie robilo serwer na plikach rain'a bo w sumie to byly moje 1wsze pliki a juz na megaupload ich nie ma i nie moge znalesc. o a jesli dodam ze mam win 7 to cos zmieni ? bo ja w takich sprawach to pierdola jestem

Opublikowano

Temat do zamkniecia, juz doszedlem co bylo zle, poprostu robilem konta nie w tych tabelach co trzeba, robilem w mysql i user zamiast account. w kazdym razie dzieki za pomoc. pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...