Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący Gracz.

Swetss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jako iż , znudziła mi się gra Metin2 , chciałbym pograć w coś nowego min. jest to gra WOW .

Nigdy jeszcze w tą grę nie grałem dlatego potrzebuję waszej pomocy.

Na jakim serwerze mam grać ?

Jaką klasą grać ?

Potrzebował bym jakieś poradniki , gdzie je znajdę ?

Jeśli możecie Polecie mi swoje artykuły .

Za pomoc daje + .

Opublikowano

Wystarczy trochę po szperać tu i tam .

Ja osobiście polecam ci , najlepszy polski serwer WoW Woltk 3.5 Sunwell

A jeżeli chodzi o klasę musisz wiedzieć co lubisz .

Maga? , DPS'a , Tanka?

Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej na temat WoW'a itd. napisz do mnie na GG .

asygnano420120323234741.jpg
Opublikowano

Taki skok między syfem Metin 2 a najpopularniejszą grę MMORPG nie wiem czy ci się uda. Lepiej nie zaczynaj w to grać, bo tylko sobie wstydu narobisz. Graj dalej w metina 2, tibie, 4 story, elsword, runes of magic itp.

Ale powiem coś bo zaraz dostanę warna za "post nie wnoszący nic do dyskusji" -.-

Polecam serwer Molten WoW (amerykański/angielski, więc się nie połapiesz, ale polecam) a z polskich to ToD i Hell Ground (TBC) - ciągle lagi i dc ale i tak polecam.

Co do klasy się nie wypowiem, bo ręce opadają jak czytam twój post -> napisz może co chcesz w grze robić..

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Zdecydowanie sunwell.pl. Długo na nim grałem (choć bezskutecznie nie wbiłem więcej niż 40lvl), nie miałem najmniejszych lagów. Mili gracze którzy sypną trochę golda (1000golda).

Jeśli Pomogłem

Kliknij:

Lubię to !!!

n_8CLlpoOh.png

Pozdrawiam FuBuFu

Opublikowano

1. Nie prosimy o serwery.

2. Postać:

http://www.mpcforum.pl/topic/380901-jaka-postac-na-poczatek/

3. Poradniki:

http://www.mpcforum.pl/topic/491334-mega-tutorial-wow-jak-zaczac-download-podstawy/

simply.4557.gif

Opublikowano

ja przeżuciłem się z metina na wowa.Mój 1 serwer wowa to Sunwell na którym gram :D horda 4 ever jeżeli lubisz strzelać z łuku,stawiać pułapki itp polecam huntera może mieć własnego potworka tak jak koledzy na górze pisali musisz wybrać co lubisz sprawdź na necie opis klas gdy wystartujesz rób 1 zadania gdy czegoś nie wiesz wpisujesz w google nazwa questa i wszystkiego po paru dniach wlasciwie podstaw sie nauczysz to tylko wyglada na trudne :) aha wow 16 GB bynajmniej ja tyle sciagalem z sunwela

Opublikowano

Jak nie chcesz płacić , weź sobie harda . Sunwell albo nexus albo może hellground . Na początek zagraj sobie jakąś łatwą postacią - Wojownik .

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...