Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o złożenie zestawu komputerowego

Patryczekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę was o pomoc. Zestaw chcę aby był pod procka i5 (chyba 2300 byłby najlepszy dla mnie cenowo i jakościowo ;) ). Teraz kwestia płyty głównej, nie wiem jaka byłaby najlepsza w oczywiście dobrej cenie. Ram 4 GB. Dysk przydał by się 1000 GB (lecz nie koniecznie go potrzebuje gdyż mam swój 250 gb ale chce go w wycenie). Nagrywarkę jakąś tam mam myślę że byłaby dobra. I teraz kwestia karty graficznej. Obecnie mam GeForce 9800GT i chętnie przeniósłbym ją do nowego zestawu (oczywiście jeśli nie spowolniła by pracy procka itd jeśli okaże się że byłaby nawet niezła to będzie trzeba chyba pod nią wyszukać płytę główną gdyż nie do każdej pasuje). Obudowa zasilacz to obojętnie zostawiam to wam.

Na koniec dodam że do wydania mam około 1500zł.

Wiem że wycena wyjdzie na ponad 1500 zł ale po odliczeniu dysku (lub nie zależnie od ceny) podejmę decyzję. Tu na forum chce dostać jak najlepszy zestaw w tej cenie i wtedy będę go pewnie składał w jakimś sklepie (niekoniecznie internetowym).

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...