Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BŁAGAM O POMOC

twojacorka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Otóż dawno, dawno(dosłownie wczoraj)zawsze grałem sobie ładnie, pięknie w bf'ka.A dziś avast wykrył w pliku bf3.exe wirusa. Próbowałem przywrócić z kwarantanny. Ok. Plik niby jest ale kolejny problem. Mogę odpalić mecz ale tylko po to aby cieszyć się z nieskończonego napisu: Joining Server i tak godzinami. Próbowałem uruchomić ponownie system, wyłączyć avasta ale to nic nie daje. Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić, bo nie bardzo chcę instalować bf'a jeszcze raz.

kubak479.png
Opublikowano

Wyłącz antyvira i firewalla, dodatki jak abblock.

Wszystko mam powyłączane(chyba tak się to pisze), mam avasta mam wyłączone wszystkie osłony i nic nie moge zrobić non-stop joining server i nie moge grać... Mam wyłączone all dodatki, firewalla i antyvira i nic.
kubak479.png
Opublikowano

Na originie powinna być opcja napraw grę.Jak to nie pomoże reinstal sprubój zrobić.

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Na originie powinna być opcja napraw grę.Jak to nie pomoże reinstal sprubój zrobić.

Dzięki ziomal, uratowałeś mnie masz u mnie lubię to temat do zamknięcia wielkie dzięki.
kubak479.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...