Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.60] FaniaOTS.PL Całkowicie nowa odsłona!

marynarz20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkowicie nowy Update!

Na wstępie chciałbym wrócić do tego co było poprzednie edycje były dnem? Możliwe że tak możliwe że nie, ale jednak z tym koniec! Dostarczymy wam nowych wrażeń miejsc do polowań. Jednak jak wstęp mówi zaczniemy od czegoś co było by jakoś wam to pokazać w ładniejszym świetle niż kiedyś.

Pamiętacie Update Teaser I. Nowość z tej to edycji.

Jak dobrze wiecie, staramy się urozmaicić waszą rozgrywkę poprzez nowe zadania i miejsca do polowania. Jednym z nowych zadań był 4-ty poziom areny - "Champion", który prawie natychmiastowo został odkryty i był oblegany przez was - graczy. Wszelakiego rodzaju błędy na arenie pojawiły się właśnie przez ilość osób wykonujących to zadanie - w każdym pokoju była przynajmniej jedna osoba, przez co skrypt się mieszał i bugował... Do wyboru, jak zwykle, mieliście: jedną z trzech broni, bądź plecak, lub prezent...

Kolejnym dość szybko, ku naszemu zdumieniu, rozwiązanym zadaniem były misje czarnoksiężnika o imieniu Inimicus Apparatus. Potrzebne mu przedmioty zostały bardzo szybko odnalezione, dzięki czemu jego przerażający plan ma większe szanse na powodzenie. Jednakże, mamy dla was niespodziankę, te dwie misje, to nie wszystko, wraz z kolejną aktualizacją będzie miał on dla was nowe, niebezpieczne zadania, gdyż potrzebuje nowych przedmiotów...

Po dostarczeniu mu odpowiednich rzeczy, zawsze otrzymujecie dostęp do jakiejś całkiem nowej, niezbadanej i nieodkrytej komnaty, za którą kryją się niebezpieczne i zabójcze stworzenia.

Kolejny okres to Update Teaser II. Nowości występujące w tej to edycji.

Burmistrz głównego miasta świata Fanii w zeszłym roku wręcz idealnie zainwestował środki miasta pomimo tego, iż większość mieszkańców była przeciwna tego typu poczynaniom. Ogromne sumy złota, które wpłynęły do skarbca miasta wręcz od razu zostały zainwestowane i Oxenfurt wreszcie wygląda jak prawdziwa stolica, a nie jedno z podrzędnych miast.

Burmistrz jednak nie był na tyle głupi, aby wydać cały zysk. Część ponownie została przeznaczona na zakup przedmiotów, na których można zyskać, dzięki czemu skarbiec ponownie w przyszłości się powiększy i miasto po raz kolejny zostanie przerobione...

Prezydent miasta nie zapomniał także o najwybitniejszych mieszkańcach - biblioteka została odnowiona, a jej zbiory powiększone o kolejne kilka tysięcy książek, map i zwojów.

Zaskoczeni ogromem zmian? To jeszcze nie koniec! Zmianie uległa także Świątynia i statek!

Pewnie myślisz co dodają teraz? Czy długo po, stoi czy oleją szybko serwer? Otóż mylisz się w każdym wolnym czasie będę tworzył coś nowego, eventy różne expowiska. Wystarczy pomóż, serwer tworzymy z myślą o graczach. Spędziłem 2 dni nad czytaniem postów ze starego forum i wiem czego w miarę potrzeba oraz co trzeba zrobić. Proszę was także o wszelakie opinie oraz pomoc - jeśli gracze będą mi w jakikolwiek sposób pomagać to myślę... pff co ja gadam wiem że zajdziemy daleko!

Okej, pewnie zanudziłem was tymi pierdołami dojdę może do sedna. Pokaże wam kilka zdjęć w tym całkiem nowe miejsce jednak co tam się będzie znajdować to już tajemnica, a możecie się tylko domyślać.

zsluzn.png

Teraz dawka starych zdjęć!

20uzi10.png

jkk874.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...